1. Nieuws

  Netflix wil in 2014 België en Frankrijk veroveren

  In Nederland was Netflix in 2013 de meest in het oog springende aanbieder van on demand televisie. Netflix groeit enorm en plant nu de stap naar de Belgische en daarna Franse markt.
  Jan-Hein Visser
  31 december 2013
  comments 3
  Netflix wil in 2014 België en Frankrijk veroveren
  In Nederland was Netflix in 2013 de meest in het oog springende aanbieder van on demand televisie. Netflix groeit enorm en plant nu de stap naar de Belgische en daarna Franse markt.

  Netflix lijkt op het juiste moment de Nederlandse markt te hebben betreden. In de Verenigde Staten is de dienst razend populair en bedient steeds meer kijkers die een alternatief zoeken voor de reguliere tv-zenders. Netflix wil nu ook meer landen in Europa gaan veroveren.

  Frankrijk en mogelijk België in vizier Netflix

  Netflix is begonnen met de eerste aftastende gesprekken met de Franse overheid, maar is nog voorzichtig. De Franse film- en televisiemarkt is erg afwijkend en Frankrijk wil ook zelf BTW kunnen opstrijken van Netflix, dat nu vanuit Luxemburg diverse andere landen bedient, waaronder Nederland, de Britse en Scandinavische markt. Netflix komt volgens geruchten al in mei op de Belgische markt, maar het bedrijf heeft daarover nog niets definitiefs willen loslaten.
  NetflixBelgiëFrankrijkLuxemburgOn DemanduitrolNederland

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl