1. Nieuws

  Netflix wil in 2014 België en Frankrijk veroveren

  In Nederland was Netflix in 2013 de meest in het oog springende aanbieder van on demand televisie. Netflix groeit enorm en plant nu de stap naar de Belgische en daarna Franse markt.
  Jan-Hein Visser
  31 december 2013
  comments 3
  Netflix wil in 2014 België en Frankrijk veroveren
  In Nederland was Netflix in 2013 de meest in het oog springende aanbieder van on demand televisie. Netflix groeit enorm en plant nu de stap naar de Belgische en daarna Franse markt.

  Netflix lijkt op het juiste moment de Nederlandse markt te hebben betreden. In de Verenigde Staten is de dienst razend populair en bedient steeds meer kijkers die een alternatief zoeken voor de reguliere tv-zenders. Netflix wil nu ook meer landen in Europa gaan veroveren.

  Frankrijk en mogelijk België in vizier Netflix

  Netflix is begonnen met de eerste aftastende gesprekken met de Franse overheid, maar is nog voorzichtig. De Franse film- en televisiemarkt is erg afwijkend en Frankrijk wil ook zelf BTW kunnen opstrijken van Netflix, dat nu vanuit Luxemburg diverse andere landen bedient, waaronder Nederland, de Britse en Scandinavische markt. Netflix komt volgens geruchten al in mei op de Belgische markt, maar het bedrijf heeft daarover nog niets definitiefs willen loslaten.
  NetflixBelgiëFrankrijkLuxemburgOn DemanduitrolNederland

  Reacties

 1. TV-TIP Brozer

  Brozer
  NPO 2 om 22:55 uur
  Nadat ze in 1997 vier zussen in Broos vertolkten, maken? we in dit vervolg opnieuw kennis met de dames: Leonoor Pauw (Muis), Marnie?Blok (Ted), Lieneke Le Roux (Lian), Adelheid Roosen (Carlos).? Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt voor haar het leven een totaal ?andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig de? zondagen door met haar zussen. De film verbeeldt? de pogingen van de vier zussen om met dit verdriet om te gaan en? grip te krijgen op de vergankelijkheid.?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP A Nightmare on Elm Street

  A Nightmare on Elm Street
  Een morgen om 00:00 uur
  Horrorfilm van Wes Craven. Tienermeisje Tina Gray heeft een nachtmerrie over een man met een verbrand gezicht, die haar aanvalt met een handschoen met scherpe scheermessen aan de vingers. Wanneer Tina wakker schrikt, merkt ze tot haar verbijstering dat ze in haar nachtjapon identieke sneden heeft als in de droom. De volgende dag hoort Tina dat haar beste vriendin Nancy Thompson precies dezelfde droom heeft gehad. 's Avonds droomt Tina opnieuw over de verminkte man, maar dit keer wordt ze vermoord. En in werkelijkheid sterft ze op datzelfde moment een gelijkaardige dood. Nancy, die in haar dromen ook wordt gestalkt door de man, wil het mysterie oplossen, maar moet er tegelijkertijd voor zorgen dat ze niet zelf ook wordt vermoord...

  Zappen.blog.nl