1. Nieuws

    NFL blijft bij FOX Sports

    De American Football-competitie NFL is ook het komende seizoen bij betaalzender FOX Sports te zien. Dat heeft FOX Sports-woordvoerder Maarten van Rooijen aan Totaal TV bevestigd.
    Jarco Kriek
    10 september 2015
    comments 21
    NFL blijft bij FOX Sports

    De American Football-competitie NFL is ook het komende seizoen bij betaalzender FOX Sports te zien. Dat heeft FOX Sports-woordvoerder Maarten van Rooijen aan Totaal TV bevestigd.


    De NFL is één van de belangrijkste Amerikaanse sportcompetities en in Nederland onder fans zeer geliefd. Onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst voor de uitzendrechten hebben tot de laatste dag geduurd. Voor de Nederlandse uitzendrechten waren naast FOX Sports nog meer zenders geïnteresseerd, waaronder Eurosport. De eerste wedstrijd wordt vannacht – vrijdagmorgen 11 september om 02.30 uur Nederlandse tijd – gespeeld. FOX Sports zendt volgens woordvoerder Maarten van Rooijen deze wedstrijd tussen New England Patroits en Pittsburgh Steelers live uit. FOX Sport maakt later vandaag via de eigen internetsite meer informatie over de nieuwe uitzendrechtenovereenkomst bekend.

    NFLBBCFOX SportsEurosportFOXFOX International ChannelsDiscovery CommunicationsAmerikasportuitzendrechten

    Reacties

  1. TV-TIP WK wielrennen op de weg

    WK wielrennen op de weg
    NPO 1 om 15:10 uur
    Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD TOP OF THE LAKE: CHINA GIRL

      Lumière brengt Top of the Lake: China Girl, het tweede seizoen met Elisabeth Moss en Nicole Kidman in de hoofdrollen. Detective Robin Griffin keert naar huis, maar al snel verdwijnt de rust in Sidney wanneer het lichaam van een meisje aanspoelt. Totaal TV mag vijf keer de dvd van deze misdaadserie weggeven.

    TV-TIP Eigen huis & tuin

    Eigen huis & tuin
    RTL 4 om 18:05 uur
    Thomas en Evelyn verzinnen bij make-upartiest Mari van de Ven een oplossing voor zijn schoenenprobleem. Thomas gaat verder aan de slag met een badkamer en Tom maakt zijn tuinklus in Oud-Beijerland af.