1. Nieuws

  Nickelodeon en MTV vanaf 4 oktober in 24 uurskanalen in België

  MTV, Nickelodeon, Nick Jr. en TMF zijn met ingang van deze week allemaal 24 uur per dagte bekijken zijn via verschillende analoge en digitale platformen in Vlaanderen en Brussel.
  Jan-Hein Visser
  5 oktober 2011
  comments 0
  Nickelodeon en MTV vanaf 4 oktober in 24 uurskanalen in België

  MTV, Nickelodeon, Nick Jr. en TMF zijn met ingang van deze week allemaal 24 uur per dagte bekijken zijn via verschillende analoge en digitale platformen in Vlaanderen en Brussel.

  VIMN (Viacom International Media Networks) creëert op deze manier een breder aanbod dat nog nauwer aansluit bij de noden van de kinderen- en jongerendoelgroep. Nickelodeon is vanaf 4 oktober 24/24 analoog te bekijken (Telenet) én via het digitale basisaanbod van Belgacom (kanaal 134) en Telenet (kanaal 31). Nick Jr. is te bekijken via het digitale basisaanbod van Telenet (kanaal 32) en het digitale kids-betaalpakket van Belgacom. Het educatieve peuteren kleuterkanaal Nick Jr. zal vanaf 4 oktober beschikbaar zijn binnen het digitale basispakket van Telenet en het kids-betaalpakket van Belgacom.

  Jongerenzender MTV evolueert van het huidige beperkte uitzendschema (20u00 – 05u00) naar een volwaardig 24-uurs kanaal binnen het digitale basisaanbod van zowel Telenet als Belgacom. Een verregaande digitale penetratie in Vlaanderen biedt de mogelijkheid hiertoe. MTV is vanaf 4 oktober 24/24 te bekijken binnen het digitale basisaanbod van Telenet (kanaal 35) en Belgacom (kanaal 162 – in Brussel 189). De wijzigingen gelden niet voor het satellietpakket TV Vlaanderen waar Nickelodeon en MTV al 24 uur per dag beschikbaar waren, maar TMF en een 24 uurs versie van Nick Jr. niet in het pakket zetten.

  Muziek- en jongerenzender TMF is en blijft 24/24 analoog en digitaal beschikbaar, Met een vernieuwde identiteit waarbij een breed kwalitatief muziekaanbod en dialoog met de kijker centraal staan, groeit TMF uit tot een interactief communicatieplatform voor de jongerendoelgroep. TMF speelt hiermee in op de behoefte van jongeren om op een snelle en interactieve manier met elkaar te kunnen communiceren. TMF is vanaf 4 oktober 24/24 analoog te bekijken en via het digitale basisaanbod van Belgacom (kanaal 160) en Telenet (kanaal 36).

  NickelodeonTV VlaanderenTelenetBelgacomMTVTMFNickelodeonNick Jr.

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl