1. Nieuws

  Nieuw seizoen The Walking Dead met lange première op FOX

  De eerste aflevering van het zesde seizoen van de Amerikaanse hitserie The Walking Dead is maandag 12 oktober om 22.00 uur op digitaal basiskanaal FOX te bekijken.
  Jarco Kriek
  9 oktober 2015
  comments 9
  Nieuw seizoen The Walking Dead met lange première op FOX

  De eerste aflevering van het zesde seizoen van de Amerikaanse hitserie The Walking Dead is maandag 12 oktober om 22.00 uur op digitaal basiskanaal FOX te bekijken.


  FOX zendt The Walking Dead binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning inclusief Nederlandse ondertiteling uit. Steeds vaker worden series binnen een dag na eerste tv-vertoning in het thuisland op tv-zenders in andere landen uitgezonden. Op deze manier proberen rechthebbenden het illegaal downloaden van series onaantrekkelijk te maken. FOX zendt de eerste extra lange aflevering van 62 minuten van het zesde seizoen van The Walking Dead reclamevrij uit.

  Strijd om leiderschap in The Walking Dead

  Het nieuwe seizoen van The Walking Dead staat hoofdzakelijk in het teken van de strijd om het leiderschap. Ook is er aantal nieuwe verhaallijnen. Met flashbacks worden tevens enkele nieuwe personages aan de kijker voorgesteld.

  The Walking DeadFOXtvtelevisieserieseriesAmerikazombiezombies

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Safe

  Safe
  Veronica om 20:30 uur
  Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, staat voormalig politieagent Luke Wright (Jason Statham) haar terzijde. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit is van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico’s neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Het jonge meisje Mei (Catherine Chan) beschikt over een bijzondere gave; ze heeft een onvoorstelbaar goed geheugen. Wanneer er een levensbelangrijke code opgeslagen wordt in haar geheugen, gaan de Russische en Chinese maffia achter haar aan. Die hebben maar één doel: de speciale code van het meisje om een kluis te kunnen openen. Wanneer ze weet te ontsnappen aan de keiharde criminelen, komt ze in aanraking met Luke Wright, een ex-politieagent die vanaf dan alles op alles zet om Mei te beschermen.