1. Nieuws

  Nieuw seizoen The Walking Dead met lange première op FOX

  De eerste aflevering van het zesde seizoen van de Amerikaanse hitserie The Walking Dead is maandag 12 oktober om 22.00 uur op digitaal basiskanaal FOX te bekijken.
  Jarco Kriek
  9 oktober 2015
  comments 9
  Nieuw seizoen The Walking Dead met lange première op FOX

  De eerste aflevering van het zesde seizoen van de Amerikaanse hitserie The Walking Dead is maandag 12 oktober om 22.00 uur op digitaal basiskanaal FOX te bekijken.

   

  FOX zendt The Walking Dead binnen 24 uur na eerste Amerikaanse tv-vertoning inclusief Nederlandse ondertiteling uit. Steeds vaker worden series binnen een dag na eerste tv-vertoning in het thuisland op tv-zenders in andere landen uitgezonden. Op deze manier proberen rechthebbenden het illegaal downloaden van series onaantrekkelijk te maken. FOX zendt de eerste extra lange aflevering van 62 minuten van het zesde seizoen van The Walking Dead reclamevrij uit.

  Strijd om leiderschap in The Walking Dead

   

  Het nieuwe seizoen van The Walking Dead staat hoofdzakelijk in het teken van de strijd om het leiderschap. Ook is er aantal nieuwe verhaallijnen. Met flashbacks worden tevens enkele nieuwe personages aan de kijker voorgesteld.

  The Walking DeadFOXtvtelevisieserieseriesAmerikazombiezombies

  Reacties

 1. TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Quantum of Solace

  Quantum of Solace
  RTL 4 om 20:00 uur
  Bond (Daniel Craig) en M (Judi Dench) ondervragen meneer White (Jesper Christensen) die informatie heeft over de organisatie die Vesper chanteerde. Ze komen op het spoor van een bankrekening in Haiti waar Bond de mooie Camille (Olga Kurylenko) leert kennen. Ze brengt he in contact met Dominic Greene (Mathieu Amalric), een keiharde zakenman die een grote rol speelt in de misdaadorganisatie waar Bond achter aan zit. Op zijn zoektocht door Oostenrijk, Italië en Zuid Amerika komt Bond er achter dat Greene bezig is een deal te sluiten met generaal Medrano (Joaquin Cosio). Greene belooft hem het regime in een Latijn Amerikaans land omver te werpen en zodoende Medrano de leiding te geven. In ruil wil Greene slechts een stuk land hebben, waar hij uiteraard snode plannen mee heeft. Terwijl 007 probeert hem te stoppen, moet hij ook uit handen zien te blijven van de CIA, de terroristen en zelfs M.

  Zappen.blog.nl