Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe Humax HDPVR-kabeldecoder Ziggo gecertificeerd

    Humax noemt zijn nieuwe HDPVR-kabeldecoder een apparaat van de volgende generatie. Het combineert digitale televisie, HDTV en internettelevisie.
    Jarco Kriek
    16 oktober 2010
    comments 0
    Nieuwe Humax HDPVR-kabeldecoder Ziggo gecertificeerd

    De nieuwe HDPVR-kabeldecoder van Humax is, volgens het bedrijf van de volgende generatie. De Humax iHDR 5200C heeft naast een harde schijf van 500 Gb ook diverse multimedia functionaliteiten. Daarnaast is dit de eerste hybride kabeldecoder van Humax.

    De Humax iHDR 5200C is namelijk uitgerust met moderne HDTV-chiptechnologie die digitale kabelontvangst combineert met toegang tot het internet, inclusief HDTV-teletekst dat ook wel supertext wordt genoemd. Hierdoor is de Humax iHDR 5200C een hybride decoder geworden die een oplossing biedt voor de combinatie van conventionele digitale TV-ontvangst, SD, HDTV en Internettelevisie.

    Deze kabeldecoder is daarnaast geheel multimediaal. Hij is eenvoudig te integreren in een PC-thuisnetwerk. Hierdoor kan men gemakkelijk opgenomen bestanden van de decoder overplaatsen naar de computer en vanaf daar verder archiveren. Verder beschikt deze decoder over een mediaplayer waarmee men vanaf de harde schijf en van computers in het thuisnetwerk foto-, muziek- en videobestanden kan afspelen. Doordat de Humax iHDR 5200C beschikt over de krachtige Broadcom BCM 7405 processor kan men ook HD-videobestanden afspelen. Natuurlijk zijn alle functies van een PVR-decoder, zoals timeshift en elektronische programmagids (EPG), ook beschikbaar. De ingebouwde harde schijf heeft een capaciteit van 500 Gb.

    De Humax iHDR 5200C is inmiddels door Ziggo gecertificeerd en heeft een adviesverkoopprijs van 379 euro.



    HumaxHumax iHDR 5200CZiggoHDTVdigitale televisieinternettelevisie

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview