Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe SBS6-serie The Following in Amerika succes

    De eerste aflevering van de nieuwe tv-serie The Following is in Amerika goed bekeken. In Nederland wordt The Following een week na de eerste Amerikaanse tv-vertoning op SBS6 uitgezonden.
    Jarco Kriek
    26 januari 2013
    comments 0
    Nieuwe SBS6-serie The Following in Amerika succes

    De eerste aflevering van de nieuwe tv-serie The Following is in Amerika goed bekeken. In Nederland wordt The Following een week na de eerste Amerikaanse tv-vertoning op SBS6 uitgezonden.

    Dat is opvallend voor een zogenaamde ‘open net’ tv-zender. In Nederland kan men via HBO wel Amerikaanse serie en films binnen één dag na de eerste Amerikaanse tv-vertoning bekijken. Maar daarvoor dient men wel een aanvullend premium tv-abonnement voor af te sluiten.

    Tien miljoen kijkers

    Meer dan tien miljoen kijkers keken in Amerika naar het begin van de tv-serie The Following. Het won daarmee op 21 januari in Amerika op primetime de tv-strijd met langlopende tv-programma’s als The Biggest Loser op NBC en The Bachelor op ABC.

    Hoofdrol voormalig FBI-agent

    The Following is gemaakt door de succesvolle Hollywood-scenarioschrijver Kevin Williamson. De hoofdrol is weggelegd voor Kevin Bacon die de tv-serie de engste show op televisie noemt. The Following draait om FBI-consultant Ryan Hardy die wordt ingezet om ontsnapte seriemoordenaar Joe Carroll in te rekenen. Hardy is degene die tien jaar geleden als enige deze man achter de tralies wist te krijgen. Hij ontdekt dat Carroll communiceert met een bondgenootschap van volgers om zijn levenswerk af te maken.

    The Following wekelijks op SBS6

    The Following is vanaf dinsdag 29 januari wekelijk om 21.30 uur op SBS6 te bekijken.

    SBS6The FollowingKevin BaconFBIAmerikaHBOtv-serieserie

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview