Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nieuwe zenderlijsten bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen

    M7 Group-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben nieuwe fastscanzenderlijsten via de Astra1- en Astra3-satelliet beschikbaar gesteld.
    Jarco Kriek
    3 maart 2015
    comments 3
    Nieuwe zenderlijsten bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen

    M7 Group-aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen hebben nieuwe fastscanzenderlijsten via de Astra1- en Astra3-satelliet beschikbaar gesteld. De redenen: zenderwijzigingen en zendertoevoegingen.


    Bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen zijn vanaf vandaag de zenders JimJam, Animal Planet, Brazzers TV Europe, 13TH Street en Discovery Showcase HD alleen nog maar via de onlangs in gebruikgenomen nieuwe frequentie te bekijken. Bij beide zenders is het nieuwe kanaal QYOU HD aan het zenderaanbod toegevoegd. Bij TV Vlaanderen zijn de Vlaamse commerciële zenders VIER en 2BE nu via de Astra3-satelliet in HD-kwaliteit te bekijken. De testuitzendingen van beide zender waren al enige tijd op deze satelliet te bekijken. TV Vlaanderen heeft vanaf 3 maart de HD-zenders officieel aan het zenderaanbod toegevoegd.

    Geforceerde fastscanzenderlijst

    Bij HD-satellietontvangers die door M7 Group zelf op de markt zijn gebracht en in bruikleen bij een abonnement worden aangeboden, wordt de nieuwe zenderlijst geforceerd – dus automatisch – in de satellietontvanger geïnstalleerd. HD-satellietontvangers die over een automatische fastscan update-functie beschikken laden de nieuwe zenderlijst automatisch bij het aan- of uitzetten van de ontvanger in. In alle andere gevallen dient de satellietkijker de fastscanzenderlijst handmatig via het menu te verversen.

    CanalDigitaalfastscanzenderlijstfastscanzenderlijstzenderwijzigingTV VlaanderenM7 Group13TH StreetDiscovery Showcase HDJimJamJim JamAnimal PlanetBrazzers TV EuropeNPO DocSerious RequestRadop 2 Top 2000TV VlaanderenM7 GroupAstra3satellietDVB-S28PSKMPEG4MPEG2HDHD-ontvangerRadio GelderlandRadio OostBNR NieuwsradioSlam FMRadio 10Radio 538Classic FMSky RadioRadio VeronicaNPO Radio6NPO Radio5NPO Radio4NPO 3FMNPO Radio2NPO Radio1FunXArrow Classic Rock100% NLradioradiozenders

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea

    UEFA Champions League (v): Ajax - Chelsea
    NPO 3 om 18:20 uur
    Terwijl hun mannelijke collega’s bijna over hun eigen voeten struikelen, hebben de Ajax-vrouwen het een stuk beter op de rit. Na een knappe tweede plek in de groepsfase van de Champions League, mogen zij zich gaan bewijzen in de knock-outfase. De tegenstander is er meteen eentje van formaat: Chelsea, de finalist van 2021 en al vier jaar op rij kampioen in eigen land. Weet het team van aanvoerder Sherida Spitse weer potten te breken?

    TV-TIP My Strange Addiction: Still Addicted?

    My Strange Addiction: Still Addicted?
    TLC om 20:30 uur
    Het knagen op wc-papier of kattenhaar, drinken van je eigen urine of slapen met een ronkende föhn naast je hoofd; sommige mensen houden er nogal bizarre gewoontes op na. My Strange Addiction gaat na tien jaar terug naar een aantal van de meest opmerkelijke gevallen van destijds. Heeft Nathaniel bijvoorbeeld nog een relatie met zijn auto? En hoe gaat het met de onsmakelijk lange nagels van Ayanna?

    Interview

    • *

      Joris Linssen

      Out of Office

      In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
      Reacties0 reactie(s)