1. Nieuws

  Nieuwskoppel is ook sociëty stel van het jaar

  Twee van Nederlands bekendste nieuwsgezichten, namelijk Sacha de Boer en Rick Nieman, zijn uitgeroepen tot society koppel van het jaar. Dit heeft alles te maken met hun positie als nieuwspresentatoren bij NOS respectievelijk RTL.
  Jan-Hein Visser
  12 december 2011
  comments 0
  Nieuwskoppel is ook sociëty stel van het jaar
  Twee van Nederlands bekendste nieuwsgezichten, namelijk Sacha de Boer en Rick Nieman, zijn uitgeroepen tot society koppel van het jaar. Dit heeft alles te maken met hun positie als nieuwspresentatoren bij NOS respectievelijk RTL.

  De titel voor Society man en - vrouw wordt sinds 2004 door Stichting Nederland Positief jaarlijks toegekend aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de maatschappij en uitblinken in uitstraling. Volgens de vakjury is het uniek in de Nederlandse televisiegeschiedenis dat een getrouwd stel al jaren onafhankelijk en objectief het nieuws presenteert bij enerzijds een publieke en anderzijds een commerciële omroep.

  De jury roemt hun 'welbespraakte en unieke wijze van presenteren en hun inzet bij gala's ten bate van verschillende goede doelen'. Sacha de Boer is één van de nieuwsankers bij het NOS Journaal, naast haar werk als fotografe. Rick Niemand waarmee zij privé haar leven deelt, is al vele jaren één van de bekendste gezichten bij het RTL Nieuws. Het stel is al bijna 10 jaar met elkaar getrouwd maar daar heeft tot nu toe een strijd om kijkcijfers, RTL Nieuws kruipt steeds vaker in de richting van die van het NOS Journaal, geen problemen bij veroorzaakt. Overigens hebben bieden in het verleden ook samen een programma gepresenteerd en dat was het toenmalige Veronica Nieuwslijn in 1995.

  Sacha de BoerRik NiemanRTL NieuwsNOS JournaalSociety koppel

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl