1. Nieuws

  Nieuwszenders bereiden uitzendingen aanval Syrië voor

  De kans dat er een aanval met kruisrakketen op Syrië komt, lijkt met het uur groter te worden. Internationale nieuwszenders bereiden daarom extra Breaking News-uitzendingen voor.
  Jarco Kriek
  28 augustus 2013
  comments 0
  Nieuwszenders bereiden uitzendingen aanval Syrië voor

  De kans dat er een aanval met kruisrakketen op Syrië komt, lijkt met het uur groter te worden. Internationale nieuwszenders bereiden daarom extra Breaking News-uitzendingen voor.

  Bij CNN, Sky News, BBC World News en Al Jazeera zijn deze voorbereidingen achter de schermen al in volle gang. Deze internationale nieuwszenders zijn in Nederland ongecodeerd – dus zonder abonnement – via de satelliet te bekijken. Ook via de meeste Nederlandse tv-aanbieders zijn één of meer internationale nieuwszenders in het zenderaanbod opgenomen. Nederlanders kunnen in de nieuwsuitzendingen van deze zenders het laatste nieuws rond de situatie in Syrië volgen.

  Meer feeds via de satelliet

  Wie via de satelliet naar aanvoerfeeds van internationale nieuwszenders kan kijken, ziet pas echt de voorbereidingen die nieuwszenders treffen. Op veel satellieten – onder andere op 10 graden oost, 7 graden oost en 3 graden oost – zijn signaaltesten en aanvoer van beelden uit Amerika, het Verenigd Koninkrijk en de Syrische regio te ontvangen. Het gaat vooralsnog om tijdelijke verbindingen die niet constant in de lucht zijn. De ervaring leert echter dat bij grootschalige militaire conflicten waarbij Amerika en andere Westerse landen betrokken zijn deze feeds vrijwel constant in de lucht zijn.

  SyriëaanvalgifgasAmerikanieuwszendersinternationaalBBC World NewsSky NewsCNNAl JazeeraFOX Newsbreaking newssatellietfeeds

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl