1. Nieuws

  Nieuwszenders bereiden uitzendingen aanval Syrië voor

  De kans dat er een aanval met kruisrakketen op Syrië komt, lijkt met het uur groter te worden. Internationale nieuwszenders bereiden daarom extra Breaking News-uitzendingen voor.
  Jarco Kriek
  28 augustus 2013
  comments 0
  Nieuwszenders bereiden uitzendingen aanval Syrië voor

  De kans dat er een aanval met kruisrakketen op Syrië komt, lijkt met het uur groter te worden. Internationale nieuwszenders bereiden daarom extra Breaking News-uitzendingen voor.

  Bij CNN, Sky News, BBC World News en Al Jazeera zijn deze voorbereidingen achter de schermen al in volle gang. Deze internationale nieuwszenders zijn in Nederland ongecodeerd – dus zonder abonnement – via de satelliet te bekijken. Ook via de meeste Nederlandse tv-aanbieders zijn één of meer internationale nieuwszenders in het zenderaanbod opgenomen. Nederlanders kunnen in de nieuwsuitzendingen van deze zenders het laatste nieuws rond de situatie in Syrië volgen.

  Meer feeds via de satelliet

  Wie via de satelliet naar aanvoerfeeds van internationale nieuwszenders kan kijken, ziet pas echt de voorbereidingen die nieuwszenders treffen. Op veel satellieten – onder andere op 10 graden oost, 7 graden oost en 3 graden oost – zijn signaaltesten en aanvoer van beelden uit Amerika, het Verenigd Koninkrijk en de Syrische regio te ontvangen. Het gaat vooralsnog om tijdelijke verbindingen die niet constant in de lucht zijn. De ervaring leert echter dat bij grootschalige militaire conflicten waarbij Amerika en andere Westerse landen betrokken zijn deze feeds vrijwel constant in de lucht zijn.

  SyriëaanvalgifgasAmerikanieuwszendersinternationaalBBC World NewsSky NewsCNNAl JazeeraFOX Newsbreaking newssatellietfeeds

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl