Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    NPO haalt Boer zoekt Vrouw toch weer van stal

    De NPO haalt Boer zoekt vrouw weer van stal nadat hier een tijdje onzekerheid over was. KRO-NCRV bereidt een nieuw seizoen voor.
    Jan-Hein Visser
    19 december 2017
    comments 3
    NPO haalt Boer zoekt Vrouw toch weer van stal
    Foto ANP

    De aankondiging van een nieuw seizoen Boer zoek vrouw werd dinsdag gedaan op de Facebook- en Twitter-pagina’s van het populaire programma. Het is de bedoeling dat de nieuwe lichting boeren in het voorjaar wordt voorgesteld. In dat geval is een nieuwe serie van Boer zoekt vrouw in het najaar van 2018 weer te zien. Het romantische programma is het succesvolste programma op de Nederlandse televisie. Tijdens het afgelopen seizoen leefden zo’n vijf miljoen kijkers elke week mee met de liefdesperikelen van de boeren. Maar het is ook het programma waarvoor de NPO juist zo onder vuur ligt wanneer het gaat om waarop kan worden bezuinigd.

    NPOBoer zoekt vrouwAmusementbezuinigenKRO-NCRV

    Reacties

  1. TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    TV-TIP Ondertussen aan de Hofvijver

    Ondertussen aan de Hofvijver
    NPO 2 om 22:18 uur
    De verbouwing van het Binnenhof is al enige tijd bezig en Splinter Chabot geeft een update over de vorderingen. Architecten Camiel Berns en Eric van Noord vertellen over hun plannen met het voormalige Hotel Central. Kleurhistoricus Judith Botan vertelt over het peperdure behang in de Tweede Kamer. Leuk (nou ja, leuk)feitje: de kosten van de Binnenhof-renovatie zijn inmiddels al verdubbeld tot bijna 1 miljard euro!

    Interview