1. Nieuws

  Oefeninterland Argentinië - Portugal live op FOX Sports

  FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.
  Jarco Kriek
  10 november 2014
  comments 1
  Oefeninterland Argentinië - Portugal live op FOX Sports

  Betaalzender FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.

  De titanenstrijd tussen de Argentijn Lionel Messi en de Portugees Cristiano Ronaldo is dinsdag 18 november vanaf 20.45 uur op FOX Sports 2 te bekijken. De wedstrijd wordt in het stadion Old Trafford van Manchester United in Engeland gespeeld. Messi en Ronaldo worden als de twee beste voetballers van de wereld beschouwd. De twee voetbaliconen spelen vaker tegen elkaar als ze in de Spaanse competitie Primera Division vanwege Barcelona - Real Madrid tegen elkaar uitkomen. De live-wedstrijden uit deze voetbalcompetitie zijn in ieder geval tot het einde van dit voetbalseizoen bij Sport1 te bekijken.

  Meer vriendschappelijke wedstrijden

  De komende weken zijn meer vriendschappelijke wedstrijden op FOX Sports te bekijken. Op dinsdag 18 november wordt gelijktijdig met Argentinië – Portugal ook Spanje – Duitsland op FOX Sports 4 uitgezonden. Eerder op 12 november is Argentinië – Kroatië vanaf 20.45 uur op FOX Sports 4 te zien. Voor het bekijken van FOX Sports 2 en FOX Sports 4 is een abonnement op FOX Sports International nodig. Nederland – Mexico is op 12 november op FOX Sports 1 te bekijken. Hiervoor is een abonnement op FOX Sports Eredivisie een noodzaak.

  FOX SportsFOX Sports InternationalSport1Lionel MessiCristiano RonaldoArgentiniëPortugalvoetbaloefeninterlandSpanjevoetbalSpaans voetbalPrimera DivisionCopa del ReySupercopa

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Safe

  Safe
  Veronica om 20:30 uur
  Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, staat voormalig politieagent Luke Wright (Jason Statham) haar terzijde. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit is van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico’s neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Het jonge meisje Mei (Catherine Chan) beschikt over een bijzondere gave; ze heeft een onvoorstelbaar goed geheugen. Wanneer er een levensbelangrijke code opgeslagen wordt in haar geheugen, gaan de Russische en Chinese maffia achter haar aan. Die hebben maar één doel: de speciale code van het meisje om een kluis te kunnen openen. Wanneer ze weet te ontsnappen aan de keiharde criminelen, komt ze in aanraking met Luke Wright, een ex-politieagent die vanaf dan alles op alles zet om Mei te beschermen.