1. Nieuws

  Oefeninterland Argentinië - Portugal live op FOX Sports

  FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.
  Jarco Kriek
  10 november 2014
  comments 1
  Oefeninterland Argentinië - Portugal live op FOX Sports

  Betaalzender FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.

  De titanenstrijd tussen de Argentijn Lionel Messi en de Portugees Cristiano Ronaldo is dinsdag 18 november vanaf 20.45 uur op FOX Sports 2 te bekijken. De wedstrijd wordt in het stadion Old Trafford van Manchester United in Engeland gespeeld. Messi en Ronaldo worden als de twee beste voetballers van de wereld beschouwd. De twee voetbaliconen spelen vaker tegen elkaar als ze in de Spaanse competitie Primera Division vanwege Barcelona - Real Madrid tegen elkaar uitkomen. De live-wedstrijden uit deze voetbalcompetitie zijn in ieder geval tot het einde van dit voetbalseizoen bij Sport1 te bekijken.

  Meer vriendschappelijke wedstrijden

  De komende weken zijn meer vriendschappelijke wedstrijden op FOX Sports te bekijken. Op dinsdag 18 november wordt gelijktijdig met Argentinië – Portugal ook Spanje – Duitsland op FOX Sports 4 uitgezonden. Eerder op 12 november is Argentinië – Kroatië vanaf 20.45 uur op FOX Sports 4 te zien. Voor het bekijken van FOX Sports 2 en FOX Sports 4 is een abonnement op FOX Sports International nodig. Nederland – Mexico is op 12 november op FOX Sports 1 te bekijken. Hiervoor is een abonnement op FOX Sports Eredivisie een noodzaak.

  FOX SportsFOX Sports InternationalSport1Lionel MessiCristiano RonaldoArgentiniëPortugalvoetbaloefeninterlandSpanjevoetbalSpaans voetbalPrimera DivisionCopa del ReySupercopa

  Reacties

 1. TV-TIP DWDD University presenteert

  DWDD University presenteert
  NPO 1 om 20:30 uur
  Professor Robbert Dijkgraaf is terug met een gloednieuwe DWDD University. In een live hoorcollege spijkert hij ditmaal onze kennis bij over licht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Voice of Holland

  The Voice of Holland
  RTL 4 om 20:39 uur
  "The blind auditions" zijn achter de rug en de teams zijn gevormd. De coaches en hun talenten leren elkaar beter kennen en maken zich samen op voor 'The battles'. Vanaf vandaag gaan de vijftig overgebleven talenten per team onderling de strijd met elkaar aan. Waylon, Sanne, Ali B en Guus moeten tijdens deze muzikale krachtmetingen keiharde keuzes maken en de beste talenten selecteren. Hierbij lopen de emoties zowel bij de coaches als de talenten af en toe hoog op.

  Zappen.blog.nl