1. Nieuws

  Oefeninterland Argentinië - Portugal live op FOX Sports

  FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.
  Jarco Kriek
  10 november 2014
  comments 1
  Oefeninterland Argentinië - Portugal live op FOX Sports

  Betaalzender FOX Sports heeft de uitzendrechten van enkele oefeninterlands in bezit. Het onderlinge treffen tussen Messi en Ronaldo in de wedstrijd Argentinië – Portugal is daar één van.

  De titanenstrijd tussen de Argentijn Lionel Messi en de Portugees Cristiano Ronaldo is dinsdag 18 november vanaf 20.45 uur op FOX Sports 2 te bekijken. De wedstrijd wordt in het stadion Old Trafford van Manchester United in Engeland gespeeld. Messi en Ronaldo worden als de twee beste voetballers van de wereld beschouwd. De twee voetbaliconen spelen vaker tegen elkaar als ze in de Spaanse competitie Primera Division vanwege Barcelona - Real Madrid tegen elkaar uitkomen. De live-wedstrijden uit deze voetbalcompetitie zijn in ieder geval tot het einde van dit voetbalseizoen bij Sport1 te bekijken.

  Meer vriendschappelijke wedstrijden

  De komende weken zijn meer vriendschappelijke wedstrijden op FOX Sports te bekijken. Op dinsdag 18 november wordt gelijktijdig met Argentinië – Portugal ook Spanje – Duitsland op FOX Sports 4 uitgezonden. Eerder op 12 november is Argentinië – Kroatië vanaf 20.45 uur op FOX Sports 4 te zien. Voor het bekijken van FOX Sports 2 en FOX Sports 4 is een abonnement op FOX Sports International nodig. Nederland – Mexico is op 12 november op FOX Sports 1 te bekijken. Hiervoor is een abonnement op FOX Sports Eredivisie een noodzaak.

  FOX SportsFOX Sports InternationalSport1Lionel MessiCristiano RonaldoArgentiniëPortugalvoetbaloefeninterlandSpanjevoetbalSpaans voetbalPrimera DivisionCopa del ReySupercopa

  Reacties

 1. TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Murder at 1600

  Murder at 1600
  SBS9 om 20:30 uur
  De vrouw blijkt een medewerkster van de president te zijn en Regis wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Dat is praktisch onmogelijk, want de overheidsdienst overvleugeld Regis' bevoegdheden en de bekende doofpot staat al klaar. Regis weet de hulp los te peuteren van regerings-ambtenaar Nina Chance (Diane Lane), die de opdracht heeft gekregen het onderzoek 'geruisloos' te laten verlopen. Samen komen ze erachter dat de moord slechts een kleine schakel is in een politiek complot.

  Zappen.blog.nl