1. Nieuws

  Oefeninterland Italië - Nederland live op SBS6 en FOX Sports

  De oefeninterland Italië – Nederland is donderdag 4 september live op het open net te zien bij SBS6. Ook betaalzender FOX Sports Eredivisie zendt de voetbalwedstrijd uit.
  Jarco Kriek
  4 september 2014
  comments 7
  Oefeninterland Italië - Nederland live op SBS6 en FOX Sports

  De oefeninterland Italië – Nederland is donderdag 4 september live op het open net te zien bij SBS6. Ook betaalzender FOX Sports Eredivisie zendt de voetbalwedstrijd uit. De aftrap is om 20.45 uur.

  Begin dit jaar leek het erop dat SBS6 geen wedstrijden van het Nederlands Elftal meer zou gaan uitzenden. De kwalificatiewedstrijden voor het Europees kampioenschap voetbal 2016 in Frankrijk zijn via de NOS te bekijken. De uitzendrechten van de oefeninterlands verdwenen naar digitale basiszender FOX. Omdat deze zender het roer enkele maanden geleden wegens tegenvallende kijkcijfers omgooide, kwamen de uitzendrechten van de oefeninterlands van Oranje weer op de markt beschikbaar. SBS6 pakte deze buitenkans en hierdoor is het Nederlands Elftal ook de komende jaren gedeeltelijk op SBS6 te zien.

  SBS6SBS 6FOXm FOX SportsFOX Sports EredivisieItaliëEK voetbalFrankrijkEK 2016Nederlands ElftalOranjeJupiler LeagueEredivisiesamenvattingNOSStudio SportFOXEredivisie Media & Marketingpublieke omroepNPO

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl