Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Oefenwedstrijden Oranje live op SBS6

    Niet alleen de wedstrijden van Jong Oranje tijdens het EK voetbal in Israël zijn live op SBS6 te zien. Ook de oefenwedstrijden van Oranje in Azië zijn live op de tv-zender te volgen.
    Jarco Kriek
    7 juni 2013
    comments 0
    Oefenwedstrijden Oranje live op SBS6

    Niet alleen de wedstrijden van Jong Oranje tijdens het EK voetbal in Israël zijn live op SBS6 te zien. Ook de beide oefenwedstrijden van Oranje in Azië zijn live op de tv-zender te volgen.

    Bondscoach Louis van Gaal is met een aangepast team naar Azië vertrokken om interlands tegen Indonesië en China te spelen. Van Gaal stond enkele basisspelers aan Jong Oranje af om in Israël een poging te wagen voor de derde keer het EK voetbal onder de 21 jaar in de wacht te slepen. De bondscoach kan echter wel beschikken over vedetten als Robin van Persie en Wesley Sneijder.

    Eerst Indonesië dan China

    Oranje speelt als eerste op vrijdag 7 juni om 15.30 uur Nederlandse tijd tegen Indonesië. Daarna volgt op dinsdag 11 juni om 14.00 uur de oefeninterland tegen China. In beide gevallen begint SBS6 een half uur voor de wedstrijd met een voorbeschouwingsprogramma.

    SBS6SBS BroadcastingSBS 6OranjeNederlands ElftalAziëIndonesiëChinavoetbalEKIsraëlJong Oranje

    Reacties

  1. TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    TV-TIP Ondertussen aan de Hofvijver

    Ondertussen aan de Hofvijver
    NPO 2 om 22:18 uur
    De verbouwing van het Binnenhof is al enige tijd bezig en Splinter Chabot geeft een update over de vorderingen. Architecten Camiel Berns en Eric van Noord vertellen over hun plannen met het voormalige Hotel Central. Kleurhistoricus Judith Botan vertelt over het peperdure behang in de Tweede Kamer. Leuk (nou ja, leuk)feitje: de kosten van de Binnenhof-renovatie zijn inmiddels al verdubbeld tot bijna 1 miljard euro!

    Interview