1. Nieuws

  Oekraïense internationale nieuwszender begint op satelliet

  De Oekraïense nieuwszender Ukraine Today is begonnen met het uitzenden van officiële uitzendingen. De nieuwszender was al enige weken via de Hotbird-satelliet te ontvangen.
  Jarco Kriek
  25 augustus 2014
  comments 1
  Oekraïense internationale nieuwszender begint op satelliet

  De Oekraïense nieuwszender Ukraine Today is begonnen met het uitzenden van officiële uitzendingen. De nieuwszender was al enige weken via de Hotbird-satelliet te ontvangen.

  Ukraine Today is een internationale nieuwszender in de Engelse taal. De naam van de nieuwszender is een bewuste keus van de Oekraïense regering. Het moet gezien worden als een volgende stap in de tv-oorlog tussen Oekraïne en Rusland die er door het conflict is ontstaan. Ukraine Today is daarin de tegenhanger van Russia Today (RT) dat Russische standpunten over het conflict in Oekraïne wereldkundig maakt. In tegenstelling tot RT – dat ook kabel- en IPTV-verspreiding heeft - is Ukraine Today in West-Europa vooralsnog alleen via de satelliet te ontvangen. Uitgezonden wordt via de Hotbird-satelliet op 13 graden oost. De uitzendfrequentie is 11.623 GHz V – 27500 – 3/4.

  Ukraine TodayOekraïneRussia TodayRTRuslandHotbirdsatellietnieuwszender

  Reacties

 1. TV-TIP The Hoax

  The Hoax
  RTL 8 om 20:30 uur
  Clifford Irving (Richard Gere) is de wanhoop nabij als hij er al in geen jaren in is geslaagd om een succesvol boek te schrijven. Ten einde raad overtuigt hij zijn uitgever - en later ook zichzelf - ervan dat hij is vergekozen om de officiële biografie over Howard Hughes te schrijven. Wat begint als een uitweg voor een schrijver, die op het randje van de vergetelheid staat, eindigt in een schandaal dat uiteindelijk zelfs reikt tot aan het Witte Huis. Overmand door hebzucht en een vurig verlangen naar succes, weet Clifford de wereld te overtuigen, maar op de weg daarnaar toe verliest hij uiteindelijk meer dan hem lief is.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP The Next Boy/Girl Band

  The Next Boy/Girl Band
  SBS6 om 20:30 uur
  In de nieuwe talentenjacht 'The Next Boy/Girl Band' nemen twee teams het tegen elkaar op om dé nieuwe boy- en girlband samen te stellen.

  Zappen.blog.nl