1. Nieuws

  Oekraïense internationale nieuwszender begint op satelliet

  De Oekraïense nieuwszender Ukraine Today is begonnen met het uitzenden van officiële uitzendingen. De nieuwszender was al enige weken via de Hotbird-satelliet te ontvangen.
  Jarco Kriek
  25 augustus 2014
  comments 1
  Oekraïense internationale nieuwszender begint op satelliet

  De Oekraïense nieuwszender Ukraine Today is begonnen met het uitzenden van officiële uitzendingen. De nieuwszender was al enige weken via de Hotbird-satelliet te ontvangen.

  Ukraine Today is een internationale nieuwszender in de Engelse taal. De naam van de nieuwszender is een bewuste keus van de Oekraïense regering. Het moet gezien worden als een volgende stap in de tv-oorlog tussen Oekraïne en Rusland die er door het conflict is ontstaan. Ukraine Today is daarin de tegenhanger van Russia Today (RT) dat Russische standpunten over het conflict in Oekraïne wereldkundig maakt. In tegenstelling tot RT – dat ook kabel- en IPTV-verspreiding heeft - is Ukraine Today in West-Europa vooralsnog alleen via de satelliet te ontvangen. Uitgezonden wordt via de Hotbird-satelliet op 13 graden oost. De uitzendfrequentie is 11.623 GHz V – 27500 – 3/4.

  Ukraine TodayOekraïneRussia TodayRTRuslandHotbirdsatellietnieuwszender

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl