1. Nieuws

  Oekraïense internationale nieuwszender begint op satelliet

  De Oekraïense nieuwszender Ukraine Today is begonnen met het uitzenden van officiële uitzendingen. De nieuwszender was al enige weken via de Hotbird-satelliet te ontvangen.
  Jarco Kriek
  25 augustus 2014
  comments 1
  Oekraïense internationale nieuwszender begint op satelliet

  De Oekraïense nieuwszender Ukraine Today is begonnen met het uitzenden van officiële uitzendingen. De nieuwszender was al enige weken via de Hotbird-satelliet te ontvangen.

  Ukraine Today is een internationale nieuwszender in de Engelse taal. De naam van de nieuwszender is een bewuste keus van de Oekraïense regering. Het moet gezien worden als een volgende stap in de tv-oorlog tussen Oekraïne en Rusland die er door het conflict is ontstaan. Ukraine Today is daarin de tegenhanger van Russia Today (RT) dat Russische standpunten over het conflict in Oekraïne wereldkundig maakt. In tegenstelling tot RT – dat ook kabel- en IPTV-verspreiding heeft - is Ukraine Today in West-Europa vooralsnog alleen via de satelliet te ontvangen. Uitgezonden wordt via de Hotbird-satelliet op 13 graden oost. De uitzendfrequentie is 11.623 GHz V – 27500 – 3/4.

  Ukraine TodayOekraïneRussia TodayRTRuslandHotbirdsatellietnieuwszender

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl