1. Nieuws

  Omroep Llink in financiële nood *UPDATE*

  Omroep Llink heeft surséance van betaling aangevraagd.
  18 februari 2009
  comments 0
  Omroep Llink in financiële nood *UPDATE*
  Omroep Llink heeft surséance van betaling aangevraagd. 
   
  De omroep tracht momenteel nog 25.000 leden binnen te halen. Op 1 april moet Llink 150.000 leden hebben om in het omroepbestel te kunnen blijven. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft in opdracht van het Commissariaat van de Media de betalingen aan Llink opgeschort.

  Er moet nu eerst zo snel mogelijk inzicht in de financiële situatie komen, aldus de woordvoerder van de NPO. Hij verwacht op korte termijn overigens geen consequenties voor de programmering.

  Tot het moment dat een bewindvoerder is aangesteld kan Llink geen verdere uitspraken doen over de financiële situatie en de organisatie, aldus de omroep.

   

  Llinksurséance van betalingledenwerving

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl