1. Nieuws

  Omroep Llink in financiële nood *UPDATE*

  Omroep Llink heeft surséance van betaling aangevraagd.
  18 februari 2009
  comments 0
  Omroep Llink in financiële nood *UPDATE*
  Omroep Llink heeft surséance van betaling aangevraagd. 
   
  De omroep tracht momenteel nog 25.000 leden binnen te halen. Op 1 april moet Llink 150.000 leden hebben om in het omroepbestel te kunnen blijven. De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft in opdracht van het Commissariaat van de Media de betalingen aan Llink opgeschort.

  Er moet nu eerst zo snel mogelijk inzicht in de financiële situatie komen, aldus de woordvoerder van de NPO. Hij verwacht op korte termijn overigens geen consequenties voor de programmering.

  Tot het moment dat een bewindvoerder is aangesteld kan Llink geen verdere uitspraken doen over de financiële situatie en de organisatie, aldus de omroep.

   

  Llinksurséance van betalingledenwerving

  Reacties

 1. TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Last Stand

  The Last Stand
  Veronica om 20:30 uur
  Owens (Arnold Schwarzenegger) staat als sheriff van Sommerton samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnie gewend zijn. Na jaren van misdaad en geweldbestrijding in het stadje Sommerton Junction hoopt Sherrif Owens (Schwarzenegger) van zijn oude dag te genieten. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron met een bende misdadigers ontsnapt en richting Sommerton Junction rijdt om daar de grens van Mexico over te steken. In eerste instantie wil de sherrif er niets mee te maken hebben, maar al snel neemt hij toch de verantwoordelijkheid op zich om nog een laatste keer z’n mannetje te staan…

  Zappen.blog.nl