Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Omroep Zeeland brengt nieuwsflitsen via website

    Omroep Zeeland is begonnen met nieuwsflitsen op hun homepage. De zender wil informatiever worden en heeft recent ook al een campagne ingezet om bij de kijker op '11' te komen.
    Jan-Hein Visser
    12 mei 2011
    comments 0
    Omroep Zeeland brengt nieuwsflitsen via website
    Omroep Zeeland is begonnen met nieuwsflitsen op omroepzeeland.nl. De zender wil informatiever worden en heeft recent ook al een campagne ingezet om bij de kijker op '11' te komen.In de nieuwsflits wordt de kijker in korte tijd op de hoogte gebracht van het laatste nieuws in Zeeland. De eerste nieuwsflits is om 12 uur ‘s middags en tot de nieuwsuitzending van 18.00 uur, komt er twee maal een nieuwe versie.

    De nieuwsflits op omroepzeeland.nl speelt in op de vraag om snelle informatie. Als de nieuwsflits op internet een succes is, verwacht de omroep binnen afzienbare tijd ook overdag korte nieuwsuitzendingen op TV te kunnen brengen. Omroep Zeeland brengt momenteel overdag herhalingen in de ochtend en daarna een soort van tekstkrant, begeleid met het geluid van de radiozender.

    Omroep Zeeland scoort overigens in de provincie zelf hoge kijkcijfers maar desondanks is er recent een campagne gevoerd om de zender op 'kanaal 11' bij Delta te zetten. Dit leidde ertoe dat kijkers de zender soms tijdelijk juist kwijtraakten. Ook via de satelliet is de zender te ontvangen maar ook daar zijn sommige kijkers deze kwijt omdat ze een MPEG-4 decoder moeten aanschaffen om de zender nog te kunnen ontvangen.
     


    Omroep ZeelandDeltaZiggo

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview