1. Nieuws

  Omrop Fryslân best bekeken regio omroep

  Omrop Fryslân is nu zowel op radio als televisiegebied de marktleider bij de regionale omroepen. Op de radio was de regionale omroep al langere tijd het best beluisterd nu weten de meeste regionale kijkers ook de televisiezender te vinden.
  Jarco Kriek
  24 januari 2009
  comments 0
  Omrop Fryslân best bekeken regio omroep

  De regionale omroep van de provincie Friesland, Omroep Fryslân, is de best bekeken regionale televisiezender van Nederland. Dit heeft vooral te maken met de nieuwe programmering die november 2008 is gestart. De zender weet hierdoor 15 procent meer kijkers aan zich te binden.

  Naast Omroep Fryslân zijn ook de regionale zenders Omroep Zeeland en L1 Limburg goed bekeken. Deze staan respectievelijk op de tweede en derde plek als het gaat om kijkeraantallen. Op radiogebied was Omroep Frieslân al langere tijd marktleider.

  Omrop FryslânOmroep ZeelandL1

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl