1. Nieuws

  Omrop Fryslân best bekeken regio omroep

  Omrop Fryslân is nu zowel op radio als televisiegebied de marktleider bij de regionale omroepen. Op de radio was de regionale omroep al langere tijd het best beluisterd nu weten de meeste regionale kijkers ook de televisiezender te vinden.
  Jarco Kriek
  24 januari 2009
  comments 0
  Omrop Fryslân best bekeken regio omroep

  De regionale omroep van de provincie Friesland, Omroep Fryslân, is de best bekeken regionale televisiezender van Nederland. Dit heeft vooral te maken met de nieuwe programmering die november 2008 is gestart. De zender weet hierdoor 15 procent meer kijkers aan zich te binden.

  Naast Omroep Fryslân zijn ook de regionale zenders Omroep Zeeland en L1 Limburg goed bekeken. Deze staan respectievelijk op de tweede en derde plek als het gaat om kijkeraantallen. Op radiogebied was Omroep Frieslân al langere tijd marktleider.

  Omrop FryslânOmroep ZeelandL1

  Reacties

 1. TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Chantal blijft slapen

  Chantal blijft slapen
  RTL 4 om 20:29 uur
  Chantal gaat langs bij Martijn Krabbé. Chantal ziet hem onder meer aan het werk bij de opnames van 'The Voice of Holland'. Ook logeert Chantal bij Ferry Doedens, die niet vies is van een risicovol avontuurtje.

  Zappen.blog.nl