1. Nieuws

  Onderling gesprek bij “Het Gesprek” niet mogelijk

  De initiatiefnemers van de nieuwe Nederlandse themazender Het Gesprek lijken in praktijk zelf onderling geen goed gesprek te kunnen voeren. Dat blijkt uit de beslaglegging op de huizen van Ruud Hendriks, Frits Barend en Derk Sauer.
  Jarco Kriek
  17 september 2007
  comments 0
  Onderling gesprek bij “Het Gesprek” niet mogelijk
  De initiatiefnemers van de nieuwe Nederlandse themazender Het Gesprek lijken in praktijk zelf onderling geen goed gesprek te kunnen voeren. Dat blijkt uit de beslaglegging op de huizen van Ruud Hendriks, Frits Barend en Derk Sauer. Deze is uitgevoerd in opdracht van oud Breekijzer-presentator Pieter Storms. Met de inbeslagname zou een bedrag gemoeid zijn van 2,5 miljoen euro.

  Storms zegt dat het idee van de zender Het Gesprek van hem afkomstig is. Echter in de voorbereiding van de zender bleek dat de samenwerking tussen de drie andere initiatiefnemers en Storms niet goed verliep. Storms werd volgens eigen zeggen toen door het drietal buitenspel gezet waarna het drietal zelfstandig verder ging met de voorbereidingen van Het Gesprek. Het Gesprek zal op 2 oktober starten met uitzenden en zal naar verwachting vanaf de start door 6,5 miljoen huishoudens gezien worden.

  Storms voelt zich door de gang van zaken belazerd en wil de schade die hij ondervindt verhalen op zijn voormalige zakenpartners. De drie voormalige compagnons van Storms hebben echter een ander verhaal. Ze zouden Storms gevraagd hebben voor een bepaalde tijd te laten weten hij nog wilde meewerken aan het project. Dit omdat nieuwe investeringen nodig waren. Storms zou niet hebben gereageerd op de bovenstaande vraag waarna de drie zakenlieden zelf zijn doorgegaan met het project. Derk Sauer heeft verklaard dat hiervan schriftelijke bewijzen zijn in de vorm van emailverkeer.
  Het Gesprek

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Quantum of Solace

  Quantum of Solace
  RTL 4 om 20:00 uur
  Bond (Daniel Craig) en M (Judi Dench) ondervragen meneer White (Jesper Christensen) die informatie heeft over de organisatie die Vesper chanteerde. Ze komen op het spoor van een bankrekening in Haiti waar Bond de mooie Camille (Olga Kurylenko) leert kennen. Ze brengt he in contact met Dominic Greene (Mathieu Amalric), een keiharde zakenman die een grote rol speelt in de misdaadorganisatie waar Bond achter aan zit. Op zijn zoektocht door Oostenrijk, Italië en Zuid Amerika komt Bond er achter dat Greene bezig is een deal te sluiten met generaal Medrano (Joaquin Cosio). Greene belooft hem het regime in een Latijn Amerikaans land omver te werpen en zodoende Medrano de leiding te geven. In ruil wil Greene slechts een stuk land hebben, waar hij uiteraard snode plannen mee heeft. Terwijl 007 probeert hem te stoppen, moet hij ook uit handen zien te blijven van de CIA, de terroristen en zelfs M.

  Zappen.blog.nl