1. Nieuws

  Onderling gesprek bij “Het Gesprek” niet mogelijk

  De initiatiefnemers van de nieuwe Nederlandse themazender Het Gesprek lijken in praktijk zelf onderling geen goed gesprek te kunnen voeren. Dat blijkt uit de beslaglegging op de huizen van Ruud Hendriks, Frits Barend en Derk Sauer.
  Jarco Kriek
  17 september 2007
  comments 0
  Onderling gesprek bij “Het Gesprek” niet mogelijk
  De initiatiefnemers van de nieuwe Nederlandse themazender Het Gesprek lijken in praktijk zelf onderling geen goed gesprek te kunnen voeren. Dat blijkt uit de beslaglegging op de huizen van Ruud Hendriks, Frits Barend en Derk Sauer. Deze is uitgevoerd in opdracht van oud Breekijzer-presentator Pieter Storms. Met de inbeslagname zou een bedrag gemoeid zijn van 2,5 miljoen euro.

  Storms zegt dat het idee van de zender Het Gesprek van hem afkomstig is. Echter in de voorbereiding van de zender bleek dat de samenwerking tussen de drie andere initiatiefnemers en Storms niet goed verliep. Storms werd volgens eigen zeggen toen door het drietal buitenspel gezet waarna het drietal zelfstandig verder ging met de voorbereidingen van Het Gesprek. Het Gesprek zal op 2 oktober starten met uitzenden en zal naar verwachting vanaf de start door 6,5 miljoen huishoudens gezien worden.

  Storms voelt zich door de gang van zaken belazerd en wil de schade die hij ondervindt verhalen op zijn voormalige zakenpartners. De drie voormalige compagnons van Storms hebben echter een ander verhaal. Ze zouden Storms gevraagd hebben voor een bepaalde tijd te laten weten hij nog wilde meewerken aan het project. Dit omdat nieuwe investeringen nodig waren. Storms zou niet hebben gereageerd op de bovenstaande vraag waarna de drie zakenlieden zelf zijn doorgegaan met het project. Derk Sauer heeft verklaard dat hiervan schriftelijke bewijzen zijn in de vorm van emailverkeer.
  Het Gesprek

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl