1. Nieuws

  Ontknoping Eredivisie met PSV – Ajax live op FOX Sports

  FOX Sports staat zondag 20 maart in het teken van de mogelijke ontknoping van de Eredivisie. De nummers één en twee PSV en Ajax spelen in Eindhoven tegen elkaar.
  Jarco Kriek
  19 maart 2016
  comments 4
  Ontknoping Eredivisie met PSV – Ajax live op FOX Sports
  Foto: ANP

  Betaalzender FOX Sports staat zondag 20 maart in het teken van de mogelijke ontknoping van de Eredivisie. De nummers één en twee PSV en Ajax spelen in Eindhoven tegen elkaar.


  De lange voetbaldag op FOX Sports begint om 10 uur met De tafel van Kees. Kees Jansma en tafelgast Hans Kraay jr. ontvangen Edwin van der Sar, Huub Stevens, Aron Winter en Denny Landzaat. Om 1200 uur begint op FOX Sports 1 het studioprogramma Studio Eredivisie. Presentator Toine van Peperstraten ontvangt de analisten Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Op FOX Sports 1 is vanaf 12.30 uur onder meer FC Twente – AZ te zien. Om 16.45 uur wordt de wedstrijd PSV – Ajax met commentaar van Vincent Schildkamp live uitgezonden.

  Voorbeschouwing op FOX Sports 5

  In Studio Eredivisie zijn voor de aftrap van de Eredivisietopper regelmatig voorbeschouwingen van Jan Joost van Gangelen vanuit het Philips Stadion in Eindhoven te zien. Vanaf 16.00 uur is er op FOX Sports 5 een uitgebreide voorbeschouwing op PSV – Ajax te zien, met Jan Joost van Gangelen en Jan van Halst.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieFOXvoetbalEredivisiePSVAjaxTafel van KeesKees JansmaHans Kraay jrPhilips StadionEindhovenlandstitelvoetbalkrakerToine van PeperstratenJan Joost van GangelenKenneth PerezArnold BrugginkJan van HalstFrank de BoerPhillip CocuAmsterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Take Shelter

  Take Shelter
  Canvas om 23:55 uur
  Curtis La Forche is een brave werknemer van een boorfirma, de perfecte vader van het dove dochtertje Hanna, de ideale echtgenoot van de nuchtere Samantha en de Christelijke steunpilaar van een hechte dorpsgemeenschap. Een perfect leven, totdat alles in een droom tegen Curtis lijkt te rebelleren. Zijn hond valt hem aan, Samantha gluurt met een moorddadige blik naar haar man en op de achtergrond dreigt een destructieve storm. Om zijn gezin te beschermen besluit hij de stormschuilkelder in zijn tuin te vergroten en te verstevigen. Curtis wordt alsmaar schichtiger en asocialer, terwijl hij obsessief doorwerkt aan de kelder. Hoe ver gaat Curtis en in hoeverre zijn de visioenen werkelijkheid?

  Zappen.blog.nl