1. Nieuws

  Ontknoping Eredivisie met PSV – Ajax live op FOX Sports

  FOX Sports staat zondag 20 maart in het teken van de mogelijke ontknoping van de Eredivisie. De nummers één en twee PSV en Ajax spelen in Eindhoven tegen elkaar.
  Jarco Kriek
  19 maart 2016
  comments 4
  Ontknoping Eredivisie met PSV – Ajax live op FOX Sports
  Foto: ANP

  Betaalzender FOX Sports staat zondag 20 maart in het teken van de mogelijke ontknoping van de Eredivisie. De nummers één en twee PSV en Ajax spelen in Eindhoven tegen elkaar.


  De lange voetbaldag op FOX Sports begint om 10 uur met De tafel van Kees. Kees Jansma en tafelgast Hans Kraay jr. ontvangen Edwin van der Sar, Huub Stevens, Aron Winter en Denny Landzaat. Om 1200 uur begint op FOX Sports 1 het studioprogramma Studio Eredivisie. Presentator Toine van Peperstraten ontvangt de analisten Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Op FOX Sports 1 is vanaf 12.30 uur onder meer FC Twente – AZ te zien. Om 16.45 uur wordt de wedstrijd PSV – Ajax met commentaar van Vincent Schildkamp live uitgezonden.

  Voorbeschouwing op FOX Sports 5

  In Studio Eredivisie zijn voor de aftrap van de Eredivisietopper regelmatig voorbeschouwingen van Jan Joost van Gangelen vanuit het Philips Stadion in Eindhoven te zien. Vanaf 16.00 uur is er op FOX Sports 5 een uitgebreide voorbeschouwing op PSV – Ajax te zien, met Jan Joost van Gangelen en Jan van Halst.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieFOXvoetbalEredivisiePSVAjaxTafel van KeesKees JansmaHans Kraay jrPhilips StadionEindhovenlandstitelvoetbalkrakerToine van PeperstratenJan Joost van GangelenKenneth PerezArnold BrugginkJan van HalstFrank de BoerPhillip CocuAmsterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl