1. Nieuws

  Ontknoping Eredivisie met PSV – Ajax live op FOX Sports

  FOX Sports staat zondag 20 maart in het teken van de mogelijke ontknoping van de Eredivisie. De nummers één en twee PSV en Ajax spelen in Eindhoven tegen elkaar.
  Jarco Kriek
  19 maart 2016
  comments 4
  Ontknoping Eredivisie met PSV – Ajax live op FOX Sports
  Foto: ANP

  Betaalzender FOX Sports staat zondag 20 maart in het teken van de mogelijke ontknoping van de Eredivisie. De nummers één en twee PSV en Ajax spelen in Eindhoven tegen elkaar.


  De lange voetbaldag op FOX Sports begint om 10 uur met De tafel van Kees. Kees Jansma en tafelgast Hans Kraay jr. ontvangen Edwin van der Sar, Huub Stevens, Aron Winter en Denny Landzaat. Om 1200 uur begint op FOX Sports 1 het studioprogramma Studio Eredivisie. Presentator Toine van Peperstraten ontvangt de analisten Kenneth Perez en Arnold Bruggink. Op FOX Sports 1 is vanaf 12.30 uur onder meer FC Twente – AZ te zien. Om 16.45 uur wordt de wedstrijd PSV – Ajax met commentaar van Vincent Schildkamp live uitgezonden.

  Voorbeschouwing op FOX Sports 5

  In Studio Eredivisie zijn voor de aftrap van de Eredivisietopper regelmatig voorbeschouwingen van Jan Joost van Gangelen vanuit het Philips Stadion in Eindhoven te zien. Vanaf 16.00 uur is er op FOX Sports 5 een uitgebreide voorbeschouwing op PSV – Ajax te zien, met Jan Joost van Gangelen en Jan van Halst.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieFOXvoetbalEredivisiePSVAjaxTafel van KeesKees JansmaHans Kraay jrPhilips StadionEindhovenlandstitelvoetbalkrakerToine van PeperstratenJan Joost van GangelenKenneth PerezArnold BrugginkJan van HalstFrank de BoerPhillip CocuAmsterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.