Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ook gebogen Ultra HD-televisie van Sony

    Na LG en Samsung brengt ook Sony binnenkort een gebogen 4K Ultra HD-televisie op de markt. Sony zegt dat de nieuwe gebogen modellen in de Bravia S90-serie de kijkervaring verbeteren.
    Jarco Kriek
    7 augustus 2014
    comments 3
    Ook gebogen Ultra HD-televisie van Sony

    Na LG en Samsung brengt ook Sony binnenkort een gebogen 4K Ultra HD-televisie op de markt. Sony zegt dat de nieuwe gebogen modellen in de Bravia S90-serie de kijkervaring verbeteren.

    Toch is er geen groot verschil tussen de gebogen televisies van LG en Samsung. De kromming van het beeld is bij de Sony televisies anders. Doordat de kromming minder is dan bij de andere gebogen televisies is er volgens de Japanse fabrikant minder reflectie op het televisiescherm te zien. Reflectie wordt door kopers van gebogen televisies van LG en Samsung juist als grootste minpunt genoemd. Sony blijft overigens van mening dat een gebogen beeldscherm nadelen heeft, maar stelt dat sommige consumenten kijkervaring belangrijker vinden.

    IFA

    Sony presenteert de nieuwe Bravia S90 modellijn op de Duitse elektronicabeurs IFA die in september in Berlijn wordt georganiseerd. De gebogen Sony Ultra HD-televisie komt met een beeldscherm van 65 en 75 inch beschikbaar. Het beeldscherm heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Wat de consument voor de gebogen Sony televisie moet betalen, is nog niet bekend.

    SonyLGSamsungcurvedgebogenUltra HDtelevisieUHDTVUHDIFABerlijn

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview