1. Nieuws

  Ook Nederland – Japan in 3D ongecodeerd via satelliet te bekijken

  Hoezo geen WK in 3D in Nederland te bekijken? Ook de tweede wedstrijd van het Nederlands Elftal is vanmiddag ongecodeerd in 3D via de satelliet te ontvangen.
  Jarco Kriek
  19 juni 2010
  comments 0
  Ook Nederland – Japan in 3D ongecodeerd via satelliet te bekijken

  Na de wedstrijd Nederland – Denemarken is ook de tweede wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het WK voetbal in 3D via de satelliet te ontvangen. De trotse bezitter van een 3D-televisie moet wel een schotelantenne hebben die is uitgericht op 10 oost.

  In Nederland leek het WK kijken in 3D een gepasseerd station toen bleek dat de NOS geen interesse had om de hoge meerkosten per uitgezonden wedstrijd in 3D aan de FIFA te willen overmaken. Hierdoor konden de geïnteresseerde televisieaanbieders Ziggo en UPC geen WK wedstrijden in 3D aanbieden. De satellietkijker heeft echter wat betreft 3D nu dan toch een voorsprong op anderen in Nederland. Naar nu blijkt worden vele WK voetbalwedstrijden in 3D ongecodeerd via de satelliet uitgezonden. Deze aanvoerfeeds zijn bestemt voor Europese televisieaanbieders die het WK wel in 3D aan de abonnees aanbieden. Heeft men dus een schotelinstallatie die draaibaar is of een vaste schotelinstallatie die meerdere satellieten tegelijk kan ontvangen dan is de kans groot dat men toch dagelijks in 3D naar WK voetbalwedstrijden kan kijken.

  Net als Nederland – Denemarken wordt vanmiddag ook Nederland – Japan ongecodeerd in 3D naar Europa aangevoerd via dezelfde transponder op de Eutelsat W2A satelliet. Het gaat hier om de frequentie 12725 GHz Horizontaal met een symbolrate van 20665 in de DVB-S2/8PSK modus. Voor het bekijken van deze aanvoerfeed is een HD-satellietontvanger nodig.


  3D3D-TVWK voetbalHDTVNOSUPCZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl