1. Nieuws

  Ook Playboy in financiële problemen

  Slaat de crisis dan echt niemand over? Zelfs het grote bedrijf Playboy dat erotische producten biedt, is intussen helemaal financieel....uitgekleed.
  Jan-Hein Visser
  12 mei 2009
  comments 0
  Ook Playboy in financiële problemen
  Het entertainmentbedrijf Playboy kan maar beter niet het voorbeeld van de EO met 40 dagen zonder sex (de tweede serie, gepresenteerd door Arie Boomsma begint vandaag) volgen. Het gaat zo ook al slecht genoeg. Dat bleek uit cijfers die bekend werden over de resultaten van het bedrijf.

  Playboy is vooral bekend van het erotische magazine maar er is ook een televisiezender van die vooral softcore porno uitzendt en maakt DVD's. De inzakkende advertentiemarkt heeft Playboy Enterprises echter een verlies opgeleverd van $13,7 miljoen dollar wat meer dan 10 miljoen Euro is.

  De omzet daalde daarbij met zo'n 22 procent en kwam op ruim 61 miljoen Dollar terecht. Intussen is het bedrijf bezig met een sanering maar een verkoop wordt niet uitgesloten. Intussen is al een kwart van het personeel wegbezuinigd omdat voor het tijdschrift maar liefst 40% minder advertenties worden verwacht voor de rest van dit jaar.

  Reacties

 1. TV-TIP Ex on the Beach

  Ex on the Beach
  MTV om 20:00 uur
  Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Smeerpijperij natuurlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Hunger Games

  The Hunger Games
  RTL 7 om 20:30 uur
  Het voormalige Noord Amerika is nu het land Panem, waar het regerende Capitol van haar twaalf districten eist dat zij jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. De 24 door loting geselecteerde jongeren worden in een gigantische arena gezet, waar er slechts één levend uit kan komen. De rest van Panem wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. De zestienjarige Katniss Everdeen komt uit district 12, een van de armste districten. Ze weet zichzelf, haar moeder en zusje Prim in leven te houden door illegaal in de bossen te jagen met haar beste vriend Gale. Maar dan wordt Prim geselecteerd voor The Hunger Games. Katniss twijfelt geen moment en neemt de plaats van haar zusje in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.

  Zappen.blog.nl