1. Nieuws

  Ook Playboy in financiële problemen

  Slaat de crisis dan echt niemand over? Zelfs het grote bedrijf Playboy dat erotische producten biedt, is intussen helemaal financieel....uitgekleed.
  Jan-Hein Visser
  12 mei 2009
  comments 0
  Ook Playboy in financiële problemen
  Het entertainmentbedrijf Playboy kan maar beter niet het voorbeeld van de EO met 40 dagen zonder sex (de tweede serie, gepresenteerd door Arie Boomsma begint vandaag) volgen. Het gaat zo ook al slecht genoeg. Dat bleek uit cijfers die bekend werden over de resultaten van het bedrijf.

  Playboy is vooral bekend van het erotische magazine maar er is ook een televisiezender van die vooral softcore porno uitzendt en maakt DVD's. De inzakkende advertentiemarkt heeft Playboy Enterprises echter een verlies opgeleverd van $13,7 miljoen dollar wat meer dan 10 miljoen Euro is.

  De omzet daalde daarbij met zo'n 22 procent en kwam op ruim 61 miljoen Dollar terecht. Intussen is het bedrijf bezig met een sanering maar een verkoop wordt niet uitgesloten. Intussen is al een kwart van het personeel wegbezuinigd omdat voor het tijdschrift maar liefst 40% minder advertenties worden verwacht voor de rest van dit jaar.

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Der Untergang

  Der Untergang
  BBC two morgen om 00:20 uur
  Berlijn, april 1945. Hitler (Bruno Ganz) heeft zich, met enige van zijn generalen en vertrouwelingen, verschanst in zijn Bunker onder de Rijkskanselarij. Onder hen is ook Traudl Junge, Hitlers privé secretaresse, die hem niet in de steek wil laten. Terwijl de situatie buiten escaleert - het Rode Leger rukt fors op en in de door bombardementen getekende stad spelen zich wanhopige taferelen af - ondergaat Hitler de ineenstorting van zijn Derde Rijk achter de dikke muren van de bunker.

  Zappen.blog.nl