Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Oudejaarsconference Theo Maassen op Nederland 1

    Theo Maassen neemt de oudejaarsconference van dit jaar voor zijn rekening op Nederland 1. Het wordt de eerste keer dat Maassen zich waagt aan de oudejaarsconference.
    Jan-Hein Visser
    30 december 2013
    comments 5
    Oudejaarsconference Theo Maassen op Nederland 1
    Theo Maassen neemt de oudejaarsconference van dit jaar voor zijn rekening op Nederland 1. Het wordt de eerste keer dat Maassen zich waagt aan de oudejaarsconference.

    Maassen belooft een  spraakmakende show. In Einde oefening worden 12 maanden, 52 weken, 365 dagen door hem teruggebracht tot tachtig minuten. De conference, waarin Maassen wordt begeleid door een band is vanaf 22.30 uur te zien.

    Beste van de TV Draait door

    Matthijs van Nieuwkerk blikt samen met tafelheer Marc-Marie Huijbregts, vanaf 21.40 uur terug op het beste van De tv draait door van 2013. Hij laat nog één keer de leukste filmpjes van het jaar zien en praat met een aantal opvallende hoofdrolspelers waaronder Loretta Schrijver en Dionne Stax. Dit is ook op Nederland 3 te zien, de zender waarnaar zijn show in 2014 verhuist.

    SBS6 Staatsloterij Feest

    Wie wil weten of de geïnvesteerde dertig euro in een oudejaarslot dit jaar iets heeft opgeleverd, kan dit volgen op SBS6. Om 23.30 begint daar het grootste oudejaarsfeest van 2013 vanaf het Scheepvaartmuseum in Amsterdam voorzien van spetterende optredens. Het hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de uitslag van de Oudejaarsloterij. Dit wordt om 22.00 uur voorafgegaan door Holland zingt Hazes.
    OudejaarsconferenceTheo MaassenDe Wereld Draait doorNederland 1SBS6StaatsloterijAndré Hazes

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview