Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Out TV, Zee TV en Eredivisie Live meest waardevolle themazenders

    De Volkskrant brengt opmerkelijke resultaten naar buiten naar aanleiding van een eigen onderzoek naar het gebruik van digitale themazenders. Zee TV, Out TV en Eredivisie Live zijn daarin de meest waardevolle zenders.
    Jan-Hein Visser
    27 maart 2012
    comments 0
    Out TV, Zee TV en Eredivisie Live meest waardevolle themazenders
    De Volkskrant heeft opmerkelijke resultaten naar buiten gebracht naar aanleiding van een eigen onderzoek naar het gebruik van digitale themazenders. Zee TV, Out TV en Eredivisie Live zijn blijkbaar de meest waardevolle zenders.

    De Volkskrant beoordeelde 120 digitale televisiezenders en kwam tot een top tien van zenders die meer dan de moeite waard zijn. Daarbij zaten onder andere NostalgieNet, TV Oranje, HBO, Film1, E! Entertainment, Syfy, 13th Street en Sundance. De top 3 bestond uit Out TV (een zender voor een gay minded publiek), Zee TV op de tweede plaats (dit is een abonneezender uit India) en op de eerste plaats eindigde voetbalkanaal Eredivisie Live.

    TV Oranje het populairst

    Bij de verkiezing van meest geliefde digitale zender door Totaal TV lagen de uitkomsten heel anders en scoorden met name enkele publieke themazenders hoog. TV Oranje kwam de laatste keer als absolute winnaar uit de bus bij de lezers van Totaal TV.
    Zee TVTV OranjeVolkskrantOut TVEredivisieNostalgienetE! EntertaimmentSyfy13th street

    Reacties