Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Pakket- en prijsaanpassing bij UPC Alles-in-1

    UPC heeft per 1 april enkele pakketveranderingen en prijsaanpassingen bij Alles-in-1-pakketten doorgevoerd. Deze wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten.
    Jarco Kriek
    2 april 2014
    comments 10
    Pakket- en prijsaanpassing bij UPC Alles-in-1

    UPC heeft per 1 april enkele pakketveranderingen en prijsaanpassingen bij Alles-in-1-pakketten doorgevoerd. Deze wijzigingen gelden alleen voor nieuwe klanten.

    Het Alles-in-1 Basis-abonnement is met €1,50 per maand duurder geworden en kost vanaf 1 april voor nieuwe klanten 44 euro. De abonnementsvormen Alles-in-1 Power en Alles-in-1 Extra Power kosten vijf euro duurder en gaan respectievelijk 55 en 70 euro per maand kosten. De prijsverhoging bij de Alles-in-1 Power-abonnementen komt mede omdat de Horizon mediabox bij deze abonnementen standaard wordt meegeleverd. Voor deze Horizon mediabox moest voor 1 april vijf euro per maand extra betaald worden. Daarnaast hebben beide Alles-in-1 Power-abonnementen standaard de nieuwe all you can watch-dienst MyPrime in het productaanbod zitten. Een los abonnement op MyPrime kost €6,50 per maand.

    Bestaande klanten

    Voor bestaande klanten wijzigen de prijzen van Alles-in-1-abonnementen niet. Alleen wanneer men wijzigingen aan het abonnement doorvoert, hanteert UPC de nieuwe gewijzigde pakket- en prijsstructuur van de Alles-in-1-abonnementen. Het is in sommige gevallen – bijvoorbeeld bij de afname van een Horizon mediabox of de videodienst MyPrime – voor bestaande klanten financieel voordeliger om het bestaande abonnement te vernieuwen. Bij vernieuwing van het abonnement gaat de bestaande UPC-klant wel een nieuwe contractperiode van twaalf maanden aan. UPC gaat in de komende maanden bestaande klanten met oude – te dure – abonnementsvormen persoonlijk benaderen om hen te wijzen op de nieuwe voor hen goedkopere Alles-in-1-abonnementen.

    UPCMyPrimeHorizonmediaboxprijsverhogingpakketaanpassingAll you can watchNetflixVideoland UnlimitedfilmsseriesbingewatchingAlles-in-1tabletsmartphonelaptopAndroidAppleiOS

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview