Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Pathé Thuis voegt Chromecast toe

    De nieuwe versie van de iPad-app van de online videodienst Pathé Thuis ondersteunt de streamingtechniek Chromecast.
    Jarco Kriek
    6 juni 2016
    comments 1
    Pathé Thuis voegt Chromecast toe

    De nieuwe versie van de iPad-app van de online videodienst Pathé Thuis ondersteunt de streamingtechniek Chromecast. Hierdoor kunnen films via de HDMI-stick van Google op televisie bekeken worden.


    Naast het toevoegen van Chromecast zijn er diverse andere wijzigingen gedaan die het gebruikersgemak moeten verbeteren. Het gaat hierbij onder meer om aanpassingen in het menugedeelte waardoor gebruikers een betere oriëntatie hebben. Pathé heeft de iPad-app vernieuwd op basis van feedback van gebruikers. De oude Pathé Thuis-app wordt niet door een automatische update vernieuwd. Om de nieuwe app te kunnen gebruiken moet deze – gratis – via de Apple Appstore gedownload worden.

    Pathé Thuis op alle schermen

    Pathé Thuis is een online videodienst waarbij tegen betaling naar een filmtitel gekeken kan worden. Een mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar films te kijken, is er niet. Pathé Thuis is naast tablets ook via pc en internettelevisies te bekijken. Door ondersteuning van Google Chromecast is Pathé Thuis nu op elk beeldscherm met HDMI-aansluiting beschikbaar, ook als de televisie niet aan het internet gekoppeld kan worden.

    PathéPathePathé ThuisPathe Thuis. ChromecastGoogle. Apple. AppstoreiPadonlinevideodienstOTTover the top. internettabletiPad. appvideo on demandVoD

    Reacties