Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Pauw pronkt nog niet met veren

    Het nieuwe televisieseizoen heeft weinig grote verschuivingen opgeleverd in het kijkgedrag. De nieuwe talkshow van Jeroen Pauw komt vooralsnog wel slecht uit de verf.
    Jan-Hein Visser
    4 september 2014
    comments 9
    Pauw pronkt nog niet met veren
    Foto: ANP
    Het nieuwe televisieseizoen heeft  weinig grote verschuivingen opgeleverd in het kijkgedrag. De nieuwe talkshow van Jeroen Pauw komt vooralsnog wel slecht uit de verf.

    Het nieuwe televisieseizoen is goed anderhalve week aan de gang en vooral SBS heeft veel in nieuwe shows geïnvesteerd. De grote winnaar in de strijd om de kijker is vooralsnog RTL. De kick off van The Voice of Holland en Holland 's Got Talent trok twee miljoen respectievelijk anderhalf miljoen kijkers. SBS kan RTL ook nu nog niet bijbenen met hun nieuwe shows.

    Matige start talkshow Pauw

    Een opvallend matige start - qua kijkcijfers - kent de talkshow Pauw, van Jeroen Pauw, op het voormalige tijdslot van Pauw en Witteman. De show legt het direct af tegen concurrent RTL Late Night en is intussen na drieg dagen gezakt richting een half miljoen kijkers. Jeroen Pauw stelde tegenover RTL Boulevard niet op Humberto Tan te letten, maar alleen naar zichzelf te kijken en zijn ambities, het gesprek van de dag voeren met iets meer ontspanning en optimisme dan voorheen, te verwezenlijken.
    Jeroen PauwPauw en WittemanNPO 1RTL Late NightVoice of HollandKijkcijfers

    Reacties

  1. TV-TIP Out of Office

    Out of Office
    NPO 1 om 21:33 uur
    Er is hard gewerkt op de zorgboerderij, en de deelnemers en hulpboeren maken zich op voor de laatste grote klus: het oogsten van pompoenen. Joris verdeelt iedereen in twee groepen: eentje om meubels te kopen voor het nieuwe clubhuis, terwijl de rest een feestdiner voor de hele buurt in elkaar draait. De naderende zomervakantie zorgt ook voor een grote verandering. Hulpboeren en kandidaten zullen elkaar een tijdje niet meer zo vaak zien als ze gewend waren. De teamleden van Out of Office gaan hier allemaal op hun eigen manier mee om.

    Interview