1. Nieuws

    Peter Heerschop vervangt Beau in Ik Hou Van Holland

    Peter Heerschop wordt definitief de vervanger van Beau van Erven Dorens als vast panellid in Ik Hou Van Holland.
    22 juli 2009
    comments 0
    Peter Heerschop vervangt Beau in Ik Hou Van Holland
    Peter Heerschop wordt definitief de vervanger van Beau van Erven Dorens als vast panellid in Ik Hou Van Holland.

    Het succesvolle programma keert komend seizoen weer terug op de buis. Beau was vast panellid, maar kondigde onlangs zijn vertrek bij RTL aan. Hij stapt over naar SBS 6, waar hij een aantal programma's gaat presenteren, onder meer samen met Gerard Joling.

    Volgens producent John de Mol was cabaretier Heerschop bij zowel presentatrice Linda de Mol als het andere panellid Jeroen van Koningsbrugge de nummer 1 als vervanger van Beau.

    Bron: RTL Boulevard.
    Peter HeerschopIk Hou Van HollandBeau

    Reacties

  1. TV-TIP The Big Music Quiz

    The Big Music Quiz
    RTL 4 om 20:01 uur
    We waren met z’n allen toch harstikke Humber­to-moe? Valt reuze mee, want zijn The Big Music Quiz deed het best lek­ker op de vrijdag­avond. En dus trak­teert RTL ons, zo vlak voor de kerst, op twee gloedje­nieuwe specials. In deze eerste staat de hele uitzending in het teken van het afgelopen (muziek)jaar.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD DUNKIRK

      Verteld vanaf het land, de zee en de lucht start Dunkirk als honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld zijn door vijandelijke troepen. Totaal TV mag de dvd van deze epische actiethriller vijf keer weggeven.

    TV-TIP Minions

    Minions
    SBS6 om 20:30 uur
    Na twee Despicable Me-films waren we weg van de minions, die kleine gele schurkenhulpjes. De verwachtingen waren hoog toen ze promoveerden tot titelheld en ze laten ons een hele film lachen. Het helpt dat de makers zo slim zijn om het bij een strakke anderhalf uur te houden en alle belangrijke vragen te beantwoorden.