1. Nieuws

  Peter R. de Vries: ‘Van Nieuwkerk niet heldhaftig’

  Peter R. de Vries noemt Matthijs van Nieuwkerk ‘niet heldhaftig’ naar aanleiding van zijn aanvaring met de presentator gisteren in ‘De Wereld Draait Door’.
  12 februari 2008
  comments 0
  Peter R. de Vries: ‘Van Nieuwkerk niet heldhaftig’
  Peter R. de Vries noemt Matthijs van Nieuwkerk ‘niet heldhaftig’ naar aanleiding van zijn aanvaring met de presentator gisteren in ‘De Wereld Draait Door’.

  De misdaadverslaggever vond dat Van Nieuwkerk afspraken schond door nauwelijks over het nieuwe boek van zijn rechterhand Kees van der Spek te praten. De Vries zei dat dit zwart op wit was vastgelegd en liet in de uitzending weten ‘not amused’ te zijn. Volgens De Vries waren er 'keiharde' afspraken gemaakt met de productieleider van het programma en kwam Van Nieuwkerk deze niet na.

  In RTL Boulevard liet De Vries een e-mail zien waarin duidelijk naar voren kwam dat er afspraken waren gemaakt over de zendtijd voor het boek. Ook was in de e-mail te lezen dat Van Nieuwkerk van de afspraken wist, terwijl hij in de uitzending het tegendeel beweerde. De Vries meldde in het showprogramma dat Van Nieuwkerk het ‘niet heldhaftig heeft opgelost’. ‘Hij had best zijn excuses kunnen aanbieden. Ik heb alles juist vooraf schriftelijk vastgelegd, want ik weet hoe het gaat in dit soort uitzendingen. Nu word ik weer gelummeld en dat pik ik niet.’

  In een reactie zei eindredacteur Eward van der Horst dat Van Nieuwkerk inmiddels weer e-mail contact heeft gehad met De Vries en aanbiedt eens verder te praten. Volgens de misdaadverslaggever heeft Van Nieuwkerk echter nog steeds zijn excuses niet aangeboden. 

  Kijk hier nog eens naar het bewuste incident.
  Peter R. de VriesMatthijs van NieuwkerkDe Wereld Draait DoorKees van der Spekboek

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl