1. Nieuws

  Peter R. de Vries: ‘Van Nieuwkerk niet heldhaftig’

  Peter R. de Vries noemt Matthijs van Nieuwkerk ‘niet heldhaftig’ naar aanleiding van zijn aanvaring met de presentator gisteren in ‘De Wereld Draait Door’.
  12 februari 2008
  comments 0
  Peter R. de Vries: ‘Van Nieuwkerk niet heldhaftig’
  Peter R. de Vries noemt Matthijs van Nieuwkerk ‘niet heldhaftig’ naar aanleiding van zijn aanvaring met de presentator gisteren in ‘De Wereld Draait Door’.

  De misdaadverslaggever vond dat Van Nieuwkerk afspraken schond door nauwelijks over het nieuwe boek van zijn rechterhand Kees van der Spek te praten. De Vries zei dat dit zwart op wit was vastgelegd en liet in de uitzending weten ‘not amused’ te zijn. Volgens De Vries waren er 'keiharde' afspraken gemaakt met de productieleider van het programma en kwam Van Nieuwkerk deze niet na.

  In RTL Boulevard liet De Vries een e-mail zien waarin duidelijk naar voren kwam dat er afspraken waren gemaakt over de zendtijd voor het boek. Ook was in de e-mail te lezen dat Van Nieuwkerk van de afspraken wist, terwijl hij in de uitzending het tegendeel beweerde. De Vries meldde in het showprogramma dat Van Nieuwkerk het ‘niet heldhaftig heeft opgelost’. ‘Hij had best zijn excuses kunnen aanbieden. Ik heb alles juist vooraf schriftelijk vastgelegd, want ik weet hoe het gaat in dit soort uitzendingen. Nu word ik weer gelummeld en dat pik ik niet.’

  In een reactie zei eindredacteur Eward van der Horst dat Van Nieuwkerk inmiddels weer e-mail contact heeft gehad met De Vries en aanbiedt eens verder te praten. Volgens de misdaadverslaggever heeft Van Nieuwkerk echter nog steeds zijn excuses niet aangeboden. 

  Kijk hier nog eens naar het bewuste incident.
  Peter R. de VriesMatthijs van NieuwkerkDe Wereld Draait DoorKees van der Spekboek

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl