1. Nieuws

  Piet Römer herdacht tijdens Televizier gala

  De in januari overleden acteur Piet Römer krijgt een speciaal eerbetoon op het 47e Gouden Televizier-Ring gala. Van de vele series waarin hij speelde, wonnen er drie een ring.
  Jan-Hein Visser
  19 oktober 2012
  comments 0
  Piet Römer herdacht tijdens Televizier gala
  De in januari overleden acteur Piet Römer krijgt een speciaal eerbetoon op het 47e Gouden Televizier-Ring gala. Van de vele series waarin hij speelde, wonnen er drie een ring.

  Vrijdagavond 19 oktober zal op Nederland 1 het gala live worden uitgezonden. In het Nederlandse medialand wordt al flink gespeculeerd over mogelijke winnaars. Zo wordt onder meer Ali B. getipt, maar ook Art Rooijakkers en Wendy van Dijk.

  Eerbetoon Römer

  Tijdens de uitreiking zal om Römer te herdenken een filmpje worden vertoond. Daarop is te zien hoe veel van Römers collega's met elkaar herinneringen ophalen over diens leven. Het filmpje is opgenomen in de vaste Baantjerkroeg café Lowietje in de Amsterdamse Jordaan. De kroeg stond centraal in de politieserie Baantjer, waarin Piet Römer de hoofdrol speelde.

  Ook theathershow Baantjer

  Van de serie Baantjer zelf komt volgend jaar ook een theatershow. De tv-serie over rechercheur De Kock en zijn collega Vledder, gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer, wordt ook vertaald naar het theater. De show, afkomstig uit de koker van Ivo Niehe Producties, is volgend jaar te zien. De beroemde serie kwam van 1995 tot en met 2006 op de Nederlandse tv en wordt nog vaak herhaald.
  BaantjerPiet RömerTelevizier RingAvroLinda de MolWendy van Dijk

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl