1. Nieuws

  Powned op de knieën voor Onno Hoes

  De rechter vindt dat publieke omroep Powned onrechtmatig heeft gehandeld bij het uitzenden van met een verborgen camera opgenomen beelden van Onno Hoes.
  Jarco Kriek
  12 augustus 2015
  comments 6
  Powned op de knieën voor Onno Hoes
  Foto: ANP

  De rechter vindt dat publieke omroep Powned onrechtmatig heeft gehandeld bij het uitzenden van met een verborgen camera opgenomen beelden van Onno Hoes.


  Powned moet er van de rechter per direct voor zorgen dat de gewraakte beelden niet meer via zoekfuncties op het internet te vinden zijn. Lopende het civiele proces had Powned de beelden al van de eigen internetsite verwijderd. De Nederlandse publieke omroep (NPO) haalde beelden ook van de terugkijkdiensten NPO Gemist en NPO Plus. Hoes heeft de civiele procedure aangespannen tegen de man die heimelijk de opnames maakte en Powned als de omroep die de beelden uitzond. De rechter doet op een later moment uitspraak, maar heeft in een voorlopig vonnis het handelen van Powned alvast onrechtmatig genoemd. Het wordt pas later duidelijk of Powned een schadevergoeding aan Onno Hoes moet betalen. Wel moet Powned alle originele met de verborgen camera gemaakte beelden aan Hoes overhandigen.


  Update: Powned heeft inmiddels laten weten tegen de uitspraak in beroep te gaan.

  Pownedpublieke omroepNPOverborgen cameraOnno HoesMaastricht

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl