1. Nieuws

  Powned op de knieën voor Onno Hoes

  De rechter vindt dat publieke omroep Powned onrechtmatig heeft gehandeld bij het uitzenden van met een verborgen camera opgenomen beelden van Onno Hoes.
  Jarco Kriek
  12 augustus 2015
  comments 6
  Powned op de knieën voor Onno Hoes
  Foto: ANP

  De rechter vindt dat publieke omroep Powned onrechtmatig heeft gehandeld bij het uitzenden van met een verborgen camera opgenomen beelden van Onno Hoes.


  Powned moet er van de rechter per direct voor zorgen dat de gewraakte beelden niet meer via zoekfuncties op het internet te vinden zijn. Lopende het civiele proces had Powned de beelden al van de eigen internetsite verwijderd. De Nederlandse publieke omroep (NPO) haalde beelden ook van de terugkijkdiensten NPO Gemist en NPO Plus. Hoes heeft de civiele procedure aangespannen tegen de man die heimelijk de opnames maakte en Powned als de omroep die de beelden uitzond. De rechter doet op een later moment uitspraak, maar heeft in een voorlopig vonnis het handelen van Powned alvast onrechtmatig genoemd. Het wordt pas later duidelijk of Powned een schadevergoeding aan Onno Hoes moet betalen. Wel moet Powned alle originele met de verborgen camera gemaakte beelden aan Hoes overhandigen.


  Update: Powned heeft inmiddels laten weten tegen de uitspraak in beroep te gaan.

  Pownedpublieke omroepNPOverborgen cameraOnno HoesMaastricht

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit