1. Nieuws

  Powned op de knieën voor Onno Hoes

  De rechter vindt dat publieke omroep Powned onrechtmatig heeft gehandeld bij het uitzenden van met een verborgen camera opgenomen beelden van Onno Hoes.
  Jarco Kriek
  12 augustus 2015
  comments 6
  Powned op de knieën voor Onno Hoes
  Foto: ANP

  De rechter vindt dat publieke omroep Powned onrechtmatig heeft gehandeld bij het uitzenden van met een verborgen camera opgenomen beelden van Onno Hoes.


  Powned moet er van de rechter per direct voor zorgen dat de gewraakte beelden niet meer via zoekfuncties op het internet te vinden zijn. Lopende het civiele proces had Powned de beelden al van de eigen internetsite verwijderd. De Nederlandse publieke omroep (NPO) haalde beelden ook van de terugkijkdiensten NPO Gemist en NPO Plus. Hoes heeft de civiele procedure aangespannen tegen de man die heimelijk de opnames maakte en Powned als de omroep die de beelden uitzond. De rechter doet op een later moment uitspraak, maar heeft in een voorlopig vonnis het handelen van Powned alvast onrechtmatig genoemd. Het wordt pas later duidelijk of Powned een schadevergoeding aan Onno Hoes moet betalen. Wel moet Powned alle originele met de verborgen camera gemaakte beelden aan Hoes overhandigen.


  Update: Powned heeft inmiddels laten weten tegen de uitspraak in beroep te gaan.

  Pownedpublieke omroepNPOverborgen cameraOnno HoesMaastricht

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl