Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Premier League Darts live op RTL 7

    RTL 7 zendt de komende donderdagavonden de PDC-dartscompetitie Premier League live uit. De Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld behoren tot het deelnemersveld.
    Jarco Kriek
    4 februari 2016
    comments 2
    Premier League Darts live op RTL 7
    Foto: ANP

    RTL 7 zendt de komende donderdagavonden de PDC-dartscompetitie Premier League live uit. De Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld behoren tot het deelnemersveld.


    De Premier League 2016 wordt tot en met eind mei in diverse speelsteden gespeeld. Voor het eerst doet PDC met de Premier League Nederland aan. In Ahoy Rotterdam wordt op 12 mei de laatste speelronde voor de play-offs gespeeld. Alle toegangskaarten voor dit spektakel waren binnen een uur verkocht. Het deelnemersveld van de Premier League 2016 bestaat naast Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld uit PDC-wereldkampioen Gary Anderson, Adrian Lewis, James Wade, Phil Taylor, Dave Chisnall, Michael Smith, Peter Wright en Robert Thornton.

    Darts moet wijken voor voetbal op RTL 7

    RTL 7 zendt alle wedstrijden uit de Premier League live uit behalve op donderdagavonden als er in de Europese voetbalcompetitie Europa League wordt gespeeld. Op deze avonden is de Premier League darts vanaf 23.00 uur in samenvatting te bekijken. De dartswedstrijden zijn dan wel via www.rtl7darts.nl te zien. Om naar de internetstreams te kunnen kijken, dient men wel een dagpas te kopen.

    RTL 7RTL7RTL DartsRTL7dartsPremier LeagueAhoyRotterdamPDCRaymond van BarneveldMichael van GerwenGary AndersonAdrian LewisJames WadePhil TaylorDave ChisnallMichael SmithPeter WrightRobert ThorntonDartsWK DarrsBDOPDCFirmly GreenLakesideEurosport 1Eurosport 1BBC OneBBC TwoEurosport PlayerCanalDigitaalOnline.nlTV VlaanderenM7 Group

    Reacties

  1. TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Veiligheidsexpert Kendra Malley onderzoekt de ontsporing van een peperdure hightech trein, die meerdere levens eist. De experimentele hoge­snelheidstrein had een paar technische problemen, maar Kendra ontdekt dat het project ook veel tegenstanders kent. De ontwerper van de trein is ontevreden, een lokale politicus is fel tegen de komst van de spoorlijn, en dan is er tijdens het ongeval ook nog een gevaarlijke crimineel ontsnapt. Kendra onderzoekt de crash, terwijl ze de FBI bijstaat in hun jacht op de ontsnapte boef.

    Interview