1. Nieuws

    Première Steven Spielberg tv-serie Falling Skies op TNT

    De Nederlandse tv-première van Falling Skies vindt op zondag 27 januari op het voor Nederland nieuwe digitale tv-kanaal TNT plaats.
    Jarco Kriek
    23 januari 2013
    comments 0
    Première Steven Spielberg tv-serie Falling Skies op TNT

    De Nederlandse tv-première van Falling Skies vindt op zondag 27 januari op het voor Nederland nieuwe digitale tv-kanaal TNT plaats. Falling Skies is een tv-serie van producent Steven Spielberg. Dat stelt TNT in een persbericht.

    TNT begint op 24 januari in Nederland met uitzenden. Het heeft vanaf deze datum een potentieel bereik van iets minder dan één miljoen huishoudens. Het wordt aangeboden via KPN Interactieve TV, Concepts, Edutel, Fieber, Fype, Helden van NU, KickXL, Lijbrandt, Lijbrandt Telecom, ON, OnsBrabantNet, Scarlet, Solcon, Tweak en XMS. Met andere Nederlandse aanbieders – waaronder UPC en Ziggo – is TNT nog voor doorgifte in onderhandeling.

    Falling Skies ontvangt buitenaardse wezens

    In Falling Skies speelt Noah Wyle – bekend van de Amerikaanse hitserie ER – de hoofdrol. Ze neemt het op tegen mysterieuze buitenaardse wezens die de aarde bezetten. Falling Skies wordt in Amerika geroemd door de voortreffelijke special effecten die in de tv-serie te zien zijn. Het kreeg ook een Emmy Award-nominatie. Naast Falling Skies beleven de komende weken ook de Amerikaanse tv-series Shameless, Web Therapy, Southland, Memphis Beat en Adult Swim hun Nederlandse première op TNT.

    Falling Skies elke zondagavond

    De tv-serie Falling Skies is vanaf 27 januari elke zondagavond om 21.00 uur op TNT te bekijken.

    Falling SkiesTNTKPNInteractieve TVglasvezelADSLVDSLReggefiberseriesfilmsShamelessMemphis BeatWest WingSmallvilleConceptsEdutelFieberFypeHelden van NUKickXLLijbrandtLijbrandt TelecomONOnsBrabantNetScarletSolconTweakXMS

    Reacties

  1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

    UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
    RTL 7 om 18:00 uur
    Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

    Doe mee en win!

    • *

      5X BLU-RAY JASON BOURNE

      Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

    TV-TIP Rachel Getting Married

    Rachel Getting Married
    RTL 8 om 20:30 uur
    Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

    Zappen.blog.nl