1. Nieuws

    Problemen met nieuwe firmware UPC Horizon mediabox

    UPC heeft de verbeterde firmwareversie 3.1 voor de Horizon mediabox teruggetrokken nadat klanten gebruikersproblemen ondervonden.
    Jarco Kriek
    1 oktober 2014
    comments 5
    Problemen met nieuwe firmware UPC Horizon mediabox

    UPC heeft de verbeterde firmwareversie 3.1 voor de Horizon mediabox teruggetrokken nadat klanten gebruikersproblemen ondervonden. Hierdoor is de uitrol van de firmware vertraagd.

    De nieuwe firmware voor de Horizon mediabox werd vanaf 25 september gefaseerd in de provincies Noord-Brabant en Limburg automatisch in de tv-decoder van klanten geplaatst. Direct daarna kwamen bij UPC de eerste klachten binnen. Woordvoerster Maaike Scholten van UPC bevestigt tegen Totaal TV dat het kabelbedrijf direct daarna heeft besloten te stoppen met de uitrol van de nieuwe 3.1 firmware. De Horizon mediaboxen die al van de nieuwe firmware voorzien waren, zijn door UPC teruggeplaatst naar de eerdere – wel goedwerkende – firmwareversie 3.0, die enkele weken geleden voor de Horizon mediabox beschikbaar kwam.

    Van uitstel geen afstel

    UPC werkt op dit moment volgens Scholten hard om de problemen met de firmwareversie 3.1 te verhelpen om deze op zo kort mogelijke termijn opnieuw te kunnen uitrollen. De woordvoerster kan op dit moment nog niet zeggen wanneer dit gaat gebeuren. De meeste problemen ondervonden Horizon mediabox-gebruikers met het opnemen van tv-programma’s.

    Horizon mediaboxUPCHorizonkabeldecodertvtelevisiefirmwarreuitrolHorizon TVupdate

    Reacties

  1. TV-TIP Close Up: De Retro Revolutie

    Close Up: De Retro Revolutie
    NPO 2 om 19:15 uur
    Van de bioscoop tot televisieseries tot mode, ons heden lijkt de laatste tien jaar meer dan ooit doordrenkt te zijn van het verleden.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN T2: TRAINSPOTTING

      Regisseur Danny Boyle is terug met de originele cast van Trainspotting: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle. Oftewel, wat krijgen Spud, Begbie, Sick Boy en Mark Renton nú weer voor hun kiezen? Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP Grenzeloos koken

    Grenzeloos koken
    24Kitchen om 19:35 uur
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!

    Zappen.blog.nl