Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    PSV en FC Twente live op RTL 7

    De Europese verrichtingen van de Nederlandse voetbalclubs PSV en FC Twente in de Europa League zijn vanavond live op RTL 7 te volgen.
    Jarco Kriek
    25 oktober 2012
    comments 0
    PSV en FC Twente live op RTL 7

    De Europese verrichtingen van de Nederlandse voetbalclubs PSV en FC Twente in de Europa League zijn vanavond live op RTL 7 te volgen. Ook betaalzender Eredivisie Live besteedt uitgebreid aandacht aan deze Europese voetbalcompetitie.

    De lange Europa League-voetbalavond op RTL 7 begint om 18.00 uur en duurt tot laat in de avond. FC Twente treedt in Spanje tegen Levante UD aan. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat deze teams in een Europese competitie tegenover elkaar staan. Voor de koploper van de Eredivisie is dit een directe concurrent. De Tukkers staan momenteel derde en bij winst passeren ze de Spanjaarden, die tweede staan. Het commentaar wordt verzorgd door Vincent Schildkamp en Marcel Maijer is ter plaatse voor interviews rond het veld.

    Feest in Eindhovense Philips-stadion

    PSV speelt in Eindhoven de driehonderdste Europese wedstrijd tegen het Zweedse AIK Stockholm. De wedstrijd is cruciaal voor een goede positie in de poule waarin de Eindhovenaren spelen. Het commentaar bij deze wedstrijd wordt door Leo Driessen verzorgd.

    Genee, Derksen en Van der Gijp

    De hele avond geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp in de studio analyses bij de getoonde wedstrijden. Bezitters van een Apple iPhone of iPad kunnen ook van de RTL 7 Europa League Match Tracker app gebruik maken. Hiermee kan men wedstrijdinformatie over de gespeelde Europa League-wedstrijden realtime bekijken.

    Eredivisie Live

    Op betaalzender Eredivisie Live is op het hoofdkanaal een schakelprogramma te volgen waarin alle hoogtepunten van live gespeelde wedstrijden te zien zijn. Op Eredivisie Live 2 en Eredivisie Live 3 zijn de voetbalwedstrijden Genk – Sporting Portugal, Inter – Partizan en Liverpool – Anzhi live te volgen. Eredivisie Live zet op de Europese voetbalavond de analisten Kenneth Perez, Erik Meijer en André Ooijer in.

    RTL 7Eredivisie LiveEuropa LeaguevoetbalPSVFC TwenteWilfred GeneeJohan DerksenRené van der Gijp

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview