1. Nieuws

  Q Music België viert 10 jaar ook op TV

  Het radiostation Q Music bestaat in België 10 jaar en dankt dit aan al haar luisteraars. Reden voor een uitgebreid feest het komend weekeinde op diverse podia maar ook live op de radiozender én op televisie bij 2BE.
  Jan-Hein Visser
  10 november 2011
  comments 0
  Q Music België viert 10 jaar ook op TV
  Het radiostation Q Music bestaat in België 10 jaar en dankt dit aan al haar luisteraars. Reden voor een uitgebreid feest het komend weekeinde op diverse podia maar ook live op de radiozender én op televisie bij 2BE.

  Op zaterdag 12 november zal Q Music België dan ook maar liefst 10 uur lang live muziek gaan uitzenden. Optredens komen vanaf diverse podia en zullen ook allemaal te volgen zijn op de radiozender maar ook van 11.00 tot 21.00 uur op de tv zender 2BE. Er zullen optredens zijn van onder meer Kane, Racoon, Shaggy en Elektra. De hele line up wordt via de speciale website bekendgemaakt.

  Q Music Vlaanderen en 2BE zijn in Vlaanderen overal te ontvangen. In Nederland is de zender ook via het web te beluisteren en in de grensregio's, met name de zender uit Antwerpen op FM 99,2 die heel West-Brabant afdekt, ook via de ether. Het is ook mogelijk om 2BE via satelliet bij TV Vlaanderen te bekijken. Overigens geeft deze provider (in tegenstelling tot de Nederlandse versie van Q die van satelliet is verdwenen) ook Q Music door, zij het wel in een lage bandbreedte.
  Q MusicVlaanderenBelgië2BE

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl