1. Nieuws

  Radio Correct in financiële problemen

  Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.
  Jan-Hein Visser
  4 mei 2014
  comments 7
  Radio Correct in financiële problemen
  Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.

  Bij elektronica-winkel Correct in Rotterdam verdwijnen volgens RTV Rijnmond daarom vijfendertig van de ruim honderd voltijdsbanen. Correct is nog altijd het familiebedrijf van weleer dat al meer dan zeventig jaar bekend is in Rotterdam en wijde omgeving. De laatste jaren gaat het steeds slechter en nieuwe initiatieven en veranderingen in de winkel helpen weinig.

  Website Correct rommeltje

  Correct wil nu reorganiseren en ook een grote kapitaalinjectie doen die vanuit het familievermogen komt. Correct hoopt nog altijd in 2015 haar vijfenzeventigjarige bestaan te vieren en blijft gewoon open. Toch gaat er de komende tijd veel veranderen. Wat precies, dat is nog onduidelijk. Correct is recent overgegaan op zaken als meubels en richtte zich ook op de zakelijke markt, scheepvaart en doet ook in fietsen. Correct gelooft nog altijd in het concept van een fysieke winkel, Met een al jaren niet meer gemoderniseerde website waarop producten lastig zijn te vinden, lijkt het erop dat Correct in de huidige crisis en de strijd om de goedkoopste te zijn, vooral online de boot mist.

  Radio CorrectCorrectcrisisonlinewebwinkelelektronicaRotterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl