1. Nieuws

  Radio Correct in financiële problemen

  Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.
  Jan-Hein Visser
  4 mei 2014
  comments 7
  Radio Correct in financiële problemen
  Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.

  Bij elektronica-winkel Correct in Rotterdam verdwijnen volgens RTV Rijnmond daarom vijfendertig van de ruim honderd voltijdsbanen. Correct is nog altijd het familiebedrijf van weleer dat al meer dan zeventig jaar bekend is in Rotterdam en wijde omgeving. De laatste jaren gaat het steeds slechter en nieuwe initiatieven en veranderingen in de winkel helpen weinig.

  Website Correct rommeltje

  Correct wil nu reorganiseren en ook een grote kapitaalinjectie doen die vanuit het familievermogen komt. Correct hoopt nog altijd in 2015 haar vijfenzeventigjarige bestaan te vieren en blijft gewoon open. Toch gaat er de komende tijd veel veranderen. Wat precies, dat is nog onduidelijk. Correct is recent overgegaan op zaken als meubels en richtte zich ook op de zakelijke markt, scheepvaart en doet ook in fietsen. Correct gelooft nog altijd in het concept van een fysieke winkel, Met een al jaren niet meer gemoderniseerde website waarop producten lastig zijn te vinden, lijkt het erop dat Correct in de huidige crisis en de strijd om de goedkoopste te zijn, vooral online de boot mist.

  Radio CorrectCorrectcrisisonlinewebwinkelelektronicaRotterdam

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl