1. Nieuws

  Radio Correct in financiële problemen

  Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.
  Jan-Hein Visser
  4 mei 2014
  comments 7
  Radio Correct in financiële problemen
  Radio Correct, de bekende winkel met elektronica uit Rotterdam, lijdt al jaren achtereen miljoenenverliezen. Grote investeringen, maar ook een reorganisatie moeten soelaas bieden.

  Bij elektronica-winkel Correct in Rotterdam verdwijnen volgens RTV Rijnmond daarom vijfendertig van de ruim honderd voltijdsbanen. Correct is nog altijd het familiebedrijf van weleer dat al meer dan zeventig jaar bekend is in Rotterdam en wijde omgeving. De laatste jaren gaat het steeds slechter en nieuwe initiatieven en veranderingen in de winkel helpen weinig.

  Website Correct rommeltje

  Correct wil nu reorganiseren en ook een grote kapitaalinjectie doen die vanuit het familievermogen komt. Correct hoopt nog altijd in 2015 haar vijfenzeventigjarige bestaan te vieren en blijft gewoon open. Toch gaat er de komende tijd veel veranderen. Wat precies, dat is nog onduidelijk. Correct is recent overgegaan op zaken als meubels en richtte zich ook op de zakelijke markt, scheepvaart en doet ook in fietsen. Correct gelooft nog altijd in het concept van een fysieke winkel, Met een al jaren niet meer gemoderniseerde website waarop producten lastig zijn te vinden, lijkt het erop dat Correct in de huidige crisis en de strijd om de goedkoopste te zijn, vooral online de boot mist.

  Radio CorrectCorrectcrisisonlinewebwinkelelektronicaRotterdam

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.