Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Radio Correct stort zich op internetverkoop voor WK

    De Rotterdamse elektronicagigant Radio Correct wil zich nog voor het WK op de internetverkoop gaan storten. Er wordt aan een totaal nieuwe website gewerkt.
    Jan-Hein Visser
    15 mei 2014
    comments 1
    Radio Correct stort zich op internetverkoop voor WK
    De Rotterdamse elektronicagigant Radio Correct wil zich nog voor het WK op de internetverkoop gaan storten. Er wordt aan een totaal nieuwe website gewerkt, maar veel tijd is er niet meer.

    Onlangs kwam naar buiten dat de van oorsprong elektronicawinkel uit Rotterdam gigantische verliezen lijdt. Diverse nieuwe initiatieven hebben het tij niet kunnen keren. Correct gaat een deel van het vaste personeel ontslaan en investeert in de jarenlang verwaarloosde website.

    Nieuwe website nog niet online

    De directie van Radio Correct hoopt met een nieuwe slagvaardige website ook online daadkrachtig te worden. De huidige website is jarenlang verwaarloosd en Correct heeft daarmee de slag om de koper via internet verloren, zoals het bedrijf ook zelf toegeeft. De nieuwe website is een kleine maand voorafgaand aan het WK nog niet online, maar Correct wil van dit evenement wel profiteren om de verkoop van tv-toestellen een flinke boost te geven.
    Radio CorrectCorrectcrisisonlinewebwinkelelektronicaRotterdam

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview