Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Radio538 actie voor War Child te zien op speciaal televisiekanaal

    Vanaf 25 maart tot 1 april geeft in ieder geval Ziggo het tijdelijke televisiekanaal 538 voor War Child door. Tijdens deze actie probeert Radio538 zoveel mogelijk geld voor War Child in te zamelen.
    Jarco Kriek
    14 maart 2011
    comments 0
    Radio538 actie voor War Child te zien op speciaal televisiekanaal

    Van 25 maart tot 1 april gaat Radio538 zich een week lang inzetten voor War Child. Er is een speciale programmering per programmablok van 4 uur diverse dj’s van de radiozender programma’s gaan maken.

    Dit gebeurt via speciale War Child trucks. Hierdoor worden er niet alleen uitzendingen in Hilversum maar door het gehele land gemaakt. Door middel van uitdagingen wil het best beluisterde radiostation van Nederland zoveel mogelijk geld voor War Child inzamelen. Luisteraars van Radio538 kunnen doormiddel van het versturen van een SMS ervoor zorgen dat uitdagingen ook tot uitvoer worden gebracht. Eén van de uitdagingen is bijvoorbeeld dat Marco Borsato het weerbericht gaat presenteren.

    Rond deze week durende actie van Radio538 wordt een speciaal televisiekanaal gelanceerd. Naast de mogelijkheid om dit kanaal via internet te bekijken gaat in ieder geval televisieaanbieder Ziggo het tijdelijke speciale "538 voor Warchild” televisiekanaal gedurende de gehele actie via haar netwerk doorgeven. Dit heeft Ziggo-woordvoerder Gradus Vos aan Totaal TV bevestigd. "Wij gaan de actie digitaal of op kanaal 11 of op 14 uitzenden. Als het via 11 uitgezonden wordt dan kun je het zowel analoog als digitaal bekijken. Echter op dit moment moeten wij nog besluiten welk kanaal het wordt” aldus Vos. Ziggo heeft daarbij volgens Vos niet het alleenrecht om dit tijdelijk televisiekanaal uit te zenden. "Wij zijn weliswaar hoofdsponsor maar hebben geen exclusiviteit.”

    UPC-mediawoordvoerder Ronald Sutmuller verklaart tegenover Totaal TV dat er op dit moment gesprekken over de doorgifte van het televisiekanaal "538 voor War Child” gevoerd worden. In de loop van deze week hoopt UPC hierover meer duidelijkheid te kunnen geven.

    Radio 538ZiggoWar ChildUPC

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:23 uur
    Voor veel mensen bestaat dance-act 2 Brothers on the 4th Floor uit zangeres Des-Ray en rapper D-Rock, maar hoe zit het dan met die ‘twee broers’? In 90’s Dance zien we de geschiedenis van deze hitmachine, die flink scoorde met o.a. Dreams en Never Alone. Broers Bobby en Martin Boer vertellen hoe ze hun eerste hit scoorden, maar eigenlijk helemaal geen zin hadden in alle aandacht die daarbij hoorde. Het duo ronselde twee frisse gezichten voor de populaire dance-act, terwijl de ze achter de schermen muziek bleven maken.

    TV-TIP Het Jachtseizoen

    Het Jachtseizoen
    SBS6 om 20:30 uur
    Het jachtseizoen is weer geopend! De mannen van StukTV achtervolgen een nieuwe lichting BN’ers, die in een oranje overall proberen te ontkomen. Het levert spannende taferelen op, maar het is vooral de chemie tussen de voortvluchtigen die op de lachspieren werkt. Dit seizoen zien we al een paar potentiële pareltjes, met duo’s als Sylvia Geersen en Ferry Doedens, Bridget Maasland en Richard Groenendijk én Wolter Kroes en John de Bever. Zijn hun ontsnappingsplannen wel echt waterdicht?

    Interview