1. Nieuws

  Radio555 donderdag in de lucht voor Haïti

  Donderdag wordt in Nederland massaal geld ingezameld voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Dit gebeurd onder andere door Radio555.
  Jarco Kriek
  18 januari 2010
  comments 0
  Radio555 donderdag in de lucht voor Haïti

  Diverse landelijke radiozenders gaan donderdag samenwerken om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Onder de naam Radio555 wordt een gezamenlijke programmering uitgezonden. Het is de tweede keer in de radiogeschiedenis dat Radio555 in de lucht komt.

  Zes landelijke radiozenders hebben inmiddels toegezegd Radio555 te gaan doorgeven. Dit zijn 3FM, Radio538, Radio Veronica, Q-Music, Radio10 Gold en Slam! FM. De mogelijkheid dat Radio2 zich ook aansluit bij de actieve radiozenders die Radio555 gaan doorgeven is aanwezig. Hier wordt in de loop van vandaag duidelijkheid over verwacht. Naast deze landelijke radiozenders die de gehele programmering van Radio555 gaan uitzenden gaan ook andere landelijke radiozenders Radio555 in de eigen programmering grote aandacht geven. Hieronder bevinden zich zenders als 100%NL. Sky Radio, Hitradio en Classic FM. Voor deze zenders geldt in de meeste gevallen dat ze non-stop muziek uitzenden of dat het format te afwijkend is in vergelijk met dat van Radio555. Radio555 is donderdag in de lucht van ’s morgens 6.00 uur tot ’s avonds 21.00 uur. Het wordt dan op televisie gevolgd door een televisieprogramma dat op de best bekeken zenders van Nederland: Nederland1, RTL4 en SBS6 gelijktijdig te zien is. Zowel Radio555 als het televisieprogramma hebben de goedkeuring van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO), die speciaal voor deze natuurramp het gironummer 555 hebben opgesteld.

  Het is voor de tweede keer dat Radio555 in de lucht komt om geld in te zamelen voor slachtoffers van een natuurramp. In 2005 was Radio555 in de lucht nadat een tsunami leed en verdriet in Azië veroorzaakte.
   
  SHORadio555Radio5383FMQ-musicRadio10 GoldRadio VeronicaSlam! FMNederland1RTL4SBS6

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Heerenveen

  Schaatsen: World Cup Heerenveen
  NPO 1 om 16:45 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Zappen.blog.nl