1. Nieuws

  Real Madrid – Manchester City op SBS6 en Ziggo Sport

  De tweede en beslissende halve finalewedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City in de Champions League is live op SBS6 en Ziggo Sport te zien.
  Jarco Kriek
  4 mei 2016
  comments 0
  Real Madrid – Manchester City op SBS6 en Ziggo Sport
  Foto: ANP

  De tweede en beslissende halve finalewedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City in de Champions League is live op SBS6 en Ziggo Sport te zien. Ook op radio en internet kan men de voetbalwedstrijd volgen.


  Op het open net in Nederland wordt de voetbalwedstrijd Real Madrid – Manchester City op digitaal basiskanaal SBS6 uitgezonden. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. De aftrap van de wedstrijd is om 20.45 uur. De wedstrijd wordt ook live op betaalzender Ziggo Sport Totaal uitgezonden. Ziggo Sport Totaal is als aanvullend abonnement bij elke tv-aanbieder in Nederland beschikbaar. Op internet kan men de halve finale via nu.nl of Ziggo Sport GO volgen. Ook NPO Radio 1 besteedt vanaf 20.30 uur ruim aandacht aan de voetbalwedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City. Atletico Madrid heeft zich al geplaatst voor de finale van de Champions League.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaManchester CityReal MadridAtletico MadridBayern MünchenNPO Radio 1Ziggo Sport TotaallotingAA GentChampions LeagueEurosportEurosport 1NOSSportjournaalPSVNederlandvoetbaloverwinterenEuropaEuropeeskijkcijfersSKOStichting KijkonderzoekHbbTVlineairnon-lineairSport1Manchester UnitedZiggo SportZiggo Sport Totaalopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl