1. Nieuws

    'Red mijn vakantie' verkocht aan zes landen

    SBS 6 en producent Palm Plus hebben tijdens de televisiebeurs Mipcom in Cannes het format 'Red Mijn Vakantie' aan zes landen kunnen verkopen.
    16 oktober 2008
    comments 0
    'Red mijn vakantie' verkocht aan zes landen
    SBS 6 en producent Palm Plus hebben tijdens de televisiebeurs Mipcom in Cannes het format 'Red Mijn Vakantie' aan zes landen kunnen verkopen.

    Het gaat om Engeland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Zweden. Maar ook de Verenigde Staten, Australië, Spanje, Noorwegen en Polen zijn geïnteresseerd in het programma.

    In het in Nederland zeer succesvolle format helpt Alberto Stegeman wanhopige Nederlanders die een vakantie meemaken waarin veel of alles mis is gegaan. Alberto reist af naar de vakantiebestemming en probeert ter plekke de vakantie alsnog te redden. 

    Wekelijks keken gemiddeld 1,4 miljoen mensen naar dit programma met een marktaandeel van 20,7 procent in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20-49 jaar.

    Stegeman had afgelopen zondag al weer een kijkcijferhit te pakken met zijn uitzending van 'Undercover in Nederland' waarin te zien was hoe hij gemakkelijk en zonder pasjes, een leger- en luchtmachtbasis binnenkwam.

     

    'Red mijn vakantie'formatverkochtSBS 6Alberto Stegeman

    Lees ook

    Reacties

  1. TV-TIP Tijl B op Volle Toeren

    Tijl B op Volle Toeren
    NPO 2 om 20:25 uur
    Volkszanger André Hazes jr. en de internationaal gerenommeerde operazangeres Maria Fiselier staan centraal.

    Doe mee en win!

    • *

      3X GHOST IN THE SHELL-PAKKET

      Scarlett Johansson is in de bioscoopfilm Ghost in the Shell te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Totaal TV mag drie keer een Ghost in the Shell-pakket weggeven, met daarin een t-shirt, een waaier en natuurlijk twee bioscoopkaartjes.

    TV-TIP Dragonheart

    Dragonheart
    Net5 om 20:30 uur
    Tijdens een opstand wordt de vader van prins Einon vermoord. Hijzelf is zwaargewond, maar een draak redt zijn leven in ruil voor de belofte de zwakkeren te zullen verdedigen en af te zien van tirannie en geweld. Eenmaal koning geworden, ontpopt Einon zich nog als een veel grotere tiran dan zijn vader. Bowen geeft de draak hiervan de schuld en neemt zich voor alle draken in het land uit te roeien. Twaalf jaar later is hem dat bijna gelukt, slechts één draak rest hem nog. Maar hun gevecht eindigt onbeslist en dus sluiten ze een akkoord om als drakendoders van stad tot stad te trekken en veel geld te verdienen. Ze houden echter geen rekening met het venijn van koning Einon...

    Zappen.blog.nl