1. Nieuws

  Regionale omroep wil zich meer online oriënteren

  De regionale omroep West is teleurgesteld in de kijk- en luistercijfers voor haar programma's en wil het daarom meer in de richting van online verslaggeving gaan zoeken.
  Jan-Hein Visser
  29 februari 2016
  comments 1
  Regionale omroep wil zich meer online oriënteren
  De regionale omroep West is teleurgesteld in de kijk- en luistercijfers voor haar programma's en wil het daarom meer in de richting van online verslaggeving gaan zoeken.

  Omroep West is de regionale zender voor de noordelijke helft van Zuid-Holland en zendt uit vanuit Den Haag. De omroep heeft met haar radiozender op 89.3 FM al tijden teleurstellende luistercijfers en weet maar niet uit dat dal te klimmen. Opmerkelijk genoeg scoren de collega's van Radio Rijnmond veel hoger. De hoofdredacteur ziet wel goede bezoekersaantallen voor de app en online streams en wil daar meer in gaan investeren. West ziet de toekomst somber in vanwege de miljoenen die het moet bezuinigen terwijl het budget nú al aan de krappe kant is. Omroep West krijgt per jaar tien miljoen euro. Daarvoor moet de omroep, die via alle netwerken lineair te ontvangen is, ook de rampenfunctie vervullen. De regionale omroepen hebben tevens gezamenlijk hun zorgen geuit over hun toekomst die samenhangt met de nieuwe mediawet.
  Omroep WestRTV Rijnmondrampregionale omroepDekkerMediawet

  Reacties

 1. TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Last Stand

  The Last Stand
  Veronica om 20:30 uur
  Owens (Arnold Schwarzenegger) staat als sheriff van Sommerton samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnie gewend zijn. Na jaren van misdaad en geweldbestrijding in het stadje Sommerton Junction hoopt Sherrif Owens (Schwarzenegger) van zijn oude dag te genieten. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron met een bende misdadigers ontsnapt en richting Sommerton Junction rijdt om daar de grens van Mexico over te steken. In eerste instantie wil de sherrif er niets mee te maken hebben, maar al snel neemt hij toch de verantwoordelijkheid op zich om nog een laatste keer z’n mannetje te staan…

  Zappen.blog.nl