1. Nieuws

  Regionale omroep wil zich meer online oriënteren

  De regionale omroep West is teleurgesteld in de kijk- en luistercijfers voor haar programma's en wil het daarom meer in de richting van online verslaggeving gaan zoeken.
  Jan-Hein Visser
  29 februari 2016
  comments 1
  Regionale omroep wil zich meer online oriënteren
  De regionale omroep West is teleurgesteld in de kijk- en luistercijfers voor haar programma's en wil het daarom meer in de richting van online verslaggeving gaan zoeken.

  Omroep West is de regionale zender voor de noordelijke helft van Zuid-Holland en zendt uit vanuit Den Haag. De omroep heeft met haar radiozender op 89.3 FM al tijden teleurstellende luistercijfers en weet maar niet uit dat dal te klimmen. Opmerkelijk genoeg scoren de collega's van Radio Rijnmond veel hoger. De hoofdredacteur ziet wel goede bezoekersaantallen voor de app en online streams en wil daar meer in gaan investeren. West ziet de toekomst somber in vanwege de miljoenen die het moet bezuinigen terwijl het budget nú al aan de krappe kant is. Omroep West krijgt per jaar tien miljoen euro. Daarvoor moet de omroep, die via alle netwerken lineair te ontvangen is, ook de rampenfunctie vervullen. De regionale omroepen hebben tevens gezamenlijk hun zorgen geuit over hun toekomst die samenhangt met de nieuwe mediawet.
  Omroep WestRTV Rijnmondrampregionale omroepDekkerMediawet

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl