Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    René Obermann volgt Bernard Dijkhuizen bij Ziggo op

    Kabelbedrijf Ziggo krijgt vanaf 1 januari 2014 een nieuwe topman. De van Deutsche Telekom afkomstige René Obermann volgt de huidige CEO en bestuursvoorzitter Bernard Dijkhuizen op.
    Jarco Kriek
    7 maart 2013
    comments 0
    René Obermann volgt Bernard Dijkhuizen bij Ziggo op
    Foto: ANP

    Kabelbedrijf Ziggo krijgt vanaf 1 januari 2014 een nieuwe topman. De van Deutsche Telekom afkomstige René Obermann volgt de huidige CEO en bestuursvoorzitter Bernard Dijkhuizen op.

    Dijkhuizen gaat volgend jaar met pensioen. In praktijk gaat Obermann al eerder dan 1 januari 2014 bij Ziggo aan de slag om de taken van Dijkhuizen naadloos over te kunnen nemen. Analisten zien René Obermann als zwaargewicht. Analist Frank Claassen van Rabobank stelt zelfs een beetje verrast te zijn dat Ziggo Obermann heeft weten binnen te halen.

    Deutsche Telekom

    René Obermann is de huidige topman van Deutsche Telekom. Onlangs maakte hij onverwacht bekend om bij het Duitse telecombedrijf na vijftien jaar terug te treden. Bij Ziggo krijgt Obermann de kans om zich meer bij operationele processen te betrekken omdat de kerntaken van Ziggo zich hoofdzakelijk in Nederland afspelen. Deutsche Telekom opereert wereldwijd.

    ZiggoCEOBernard DijkhuizenRené ObermannDeutsche Telekom

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview