Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Robert Dunn neemt leiding UPC Nederland over

    Nu Diederik Karsten zijn vleugels over alle Europese activiteiten van Liberty Global heeft geslagen heeft UPC Nederland in de persoon van Robert Dunn een nieuwe leider gevonden.
    Jarco Kriek
    6 januari 2011
    comments 0
    Robert Dunn neemt leiding UPC Nederland over

    Vanaf 1 januari 2011 heeft UPC Nederland een nieuwe algemeen directeur. De Schot Robert Dunn heeft vanaf deze datum de leiding van UPC Nederland van Diederik Karsten overgenomen. Karsten promotie binnen het moederbedrijf Liberty Global (LGI) gemaakt.

    Diederik Karsten is vanaf de eerste seconde van dit jaar de nieuwe baas van alle Europese activiteiten van LGI geworden. Voordat Karsten bij UPC Nederland als algemeen directeur aan de slag ging was hij werkzaam bij KPN. Voor Robert Dunn, de nieuwe algemeen directeur van UPC Nederland, is Nederland en LGI geen onbekend terrein. Tot eind 2010 was hij ruim vier en een half jaar managing director van UPC Ireland. Van 2000 tot 2006 werkte Dunn ook al voor moederbedrijf LGI, als Chief Financial Officer voor UPC Broadband, het Europese hoofdkantoor van LGI in Amsterdam. Voor zijn komst naar UPC in mei 2000 woonde en werkte hij ook al in Nederland, toen als controller voor blikfabrikant Impress Metal Packaging.

    Dunns eerste grote taak als managing director in Ierland was het samenvoegen van twee kabelbedrijven, Chorus en NTL, tot UPC Ireland. Ook heeft hij zich ingezet om de klantenservice en het kabelnetwerk te verbeteren. Robert Dunn komt oorspronkelijk uit het Schotse Glasgow. Hij begon zijn carrière bij Price Waterhouse in Londen, waar hij opgeleid is tot register accountant.

     

    UPC NederlandUPCRobert DunnDiederik KarstenLiberty GlobalLGI

    Reacties