Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    RTL 8 komt met kindertelevisie

    RTL 8 komt vanaf dit najaar dagelijks vroeg in de ochtend met kindertelevisie.
    12 juli 2010
    comments 0
    RTL 8 komt met kindertelevisie
    RTL 8 komt vanaf dit najaar dagelijks vroeg in de ochtend met kindertelevisie.

    De focus ligt daarbij op kinderen van 3 tot en met 8 jaar. Volgens RTL gaat het om een uiteenlopende programmering met Nederlandse of Nederlands gesproken programma's voor de kleintjes. Kindertelevisie is te zien van 06.30 uur tot 09.30 uur.

    Remco van Westerloo, programmadirecteur bij RTL, zegt tegen RTL Boulevard dat het altijd een wens is geweest van het mediabedrijf om met kindertelevisie te beginnen. 'Een kinderblok is het enige dat nog ontbreekt bij RTL Nederland. Vanaf dit najaar kan echt íedereen bij ons terecht.' Hij voegt eraan toe er voor het kinderblok geen focus is op de kijkcijfers.

    Bron: ANP/RTL Boulevard.
    rtl 8kindertelevisievan westerloo

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview