Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    RTL breidt weerberichten fors uit

    RTL Nieuws gaat de weer- en verkeersberichten vanaf 2013 fors uitbreiden met het format RTL Weer & Verkeer. Hiervoor zoekt RTL een nieuwe extra weerman- of -vrouw.
    Jan-Hein Visser
    12 november 2012
    comments 0
    RTL breidt weerberichten fors uit
    RTL Nieuws gaat de weer- en verkeersberichten vanaf 2013 fors uitbreiden met het format RTL Weer & Verkeer. Hiervoor zoekt RTL een nieuwe extra weerman- of -vrouw.

    In dit nieuwe programma wordt de kijker overdag bij RTL 4 en RTL Z geïnformeerd over de het weer en de verkeerssituatie. Het weer wordt nu alleen in namiddag en de avond op RTL 4 uitgezonden en afwisselend gepresenteerd door Reinier van den Berg, Margot Ribberink, Peter Timofeeff of Helga van Leur.

    RTL weer & verkeer nieuw

    Er zijn extra collega's nodig voor het nieuwe televisieprogramma RTL Weer & Verkeer. De nieuwe weergezichten maken begin volgend jaar hun entree in het RTL Ontbijtnieuws en in nieuwe ochtend- en middaguitzendingen bij zowel RTL 4 als de uitzendingen van RTL Z op RTL 7. De redactie van het nieuwe programma vertrouwt erop dat het een succes wordt. Weer en verkeer zijn twee veelbesproken onderwerpen in Nederland waar de kijker zich graag deskundig over laat informeren.

    Lat voor nieuwe presentatoren ligt hoog

    RTL heeft nu al een aantal zeer deskundige presentatoren voor het weer in dienst en dus ligt de lat hoog bij de uitstaande vacatures. Naast hun deskundigheid, moeten de weermannen- of -vrouwen ook hun passie voor het weer kunnen overbrengen op het publiek. De NOS, die momenteel ook op zoek is naar nieuw talent als vervanger van Erwin Kroll, gaat geen overdag gepresenteerde weerberichten brengen.
    RTL 4RTL ZRTL NieuwsWeerberichtNOSPeter TimofeeffHelga van Leur

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview