1. Nieuws

  RTL Nederland mediabedrijf van 2012

  RTL Nederland is tijdens het Broadcast Business Event op het Mediapark in Hilversum uitgeroepen tot mediabedrijf van het jaar 2012. Burgemeester Broertjes maakte de winnaar bekend.
  Jarco Kriek
  27 juni 2012
  comments 0
  RTL Nederland mediabedrijf van 2012
  Foto: ANP

  RTL Nederland is tijdens het Broadcast Business Event op het Mediapark in Hilversum uitgeroepen tot mediabedrijf van het jaar 2012. Burgemeester Broertjes van Hilversum mocht de winnaar bekend maken.

  Naast RTL Nederland waren het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en BlazHoffski TV Productions voor deze prijs genomineerd. Een jury bestaande uit Michel van der Voort (directeur SPOT), Jeroen te Nuijl (hoofdredacteur Broadcast Magazine), Ton Verlind (voormalig mediadirecteur van de KRO en directeur Ton Verlind Media bv) en Nico van Eijk (hoogleraar Informatierecht, in het bijzonder het Media- en Telecommunicatierecht, aan de UVA, en directeur van het Instituut voor Informatierecht) maakte uiteindelijk de keus voor RTL Nederland.

  Elk nieuw format gelijk raak

  In de jury is in het juryverslag lovend over RTL Nederland: "De successen van RTL Nederland duren maar voort. Elke nieuw TV-format is gelijk raak. De advertentie-inkomsten lopen dien ten gevolgen als nooit te voren. Maar naast het traditionele broadcasten, is RTL nu vooral de benchmark als het gaat om diversificatie.”

  RTL NederlandRTL 4RTL 5RTL 7RTL 8MediaparkHilversummediabedrijfBroadcast Business Event

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl