1. Nieuws

  RTL Nederland mediabedrijf van 2012

  RTL Nederland is tijdens het Broadcast Business Event op het Mediapark in Hilversum uitgeroepen tot mediabedrijf van het jaar 2012. Burgemeester Broertjes maakte de winnaar bekend.
  Jarco Kriek
  27 juni 2012
  comments 0
  RTL Nederland mediabedrijf van 2012
  Foto: ANP

  RTL Nederland is tijdens het Broadcast Business Event op het Mediapark in Hilversum uitgeroepen tot mediabedrijf van het jaar 2012. Burgemeester Broertjes van Hilversum mocht de winnaar bekend maken.

  Naast RTL Nederland waren het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en BlazHoffski TV Productions voor deze prijs genomineerd. Een jury bestaande uit Michel van der Voort (directeur SPOT), Jeroen te Nuijl (hoofdredacteur Broadcast Magazine), Ton Verlind (voormalig mediadirecteur van de KRO en directeur Ton Verlind Media bv) en Nico van Eijk (hoogleraar Informatierecht, in het bijzonder het Media- en Telecommunicatierecht, aan de UVA, en directeur van het Instituut voor Informatierecht) maakte uiteindelijk de keus voor RTL Nederland.

  Elk nieuw format gelijk raak

  In de jury is in het juryverslag lovend over RTL Nederland: "De successen van RTL Nederland duren maar voort. Elke nieuw TV-format is gelijk raak. De advertentie-inkomsten lopen dien ten gevolgen als nooit te voren. Maar naast het traditionele broadcasten, is RTL nu vooral de benchmark als het gaat om diversificatie.”

  RTL NederlandRTL 4RTL 5RTL 7RTL 8MediaparkHilversummediabedrijfBroadcast Business Event

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.