1. Nieuws

  RTL Nieuws team krijgt ernstig ongeluk Libië

  Een team van RTL Nieuws is betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk in Libië. Verslaggever Rik Konijnenbelt en producer Irene de Kruijff hebben hierbij echter relatief lichte verwondingen opgelopen.
  Jarco Kriek
  24 oktober 2011
  comments 0
  RTL Nieuws team krijgt ernstig ongeluk Libië

  Een team van RTL Nieuws is betrokken geraakt bij een ernstig ongeluk in Libië. Verslaggever Rik Konijnenbelt en producer Irene de Kruijff hebben hierbij echter relatief lichte verwondingen opgelopen.

  Dat is echter anders voor de Libische chauffeur van het voertuig waarin Konijnenbelt en De Kruijff zich bevonden. Deze is zwaargewond in een ziekenhuis opgenomen. RTL Nieuws meldt op haar internetsite dat de auto met daarin het tweetal van RTL Nieuws op weg naar het vliegveld in Djerba moest uitwijken voor een andere auto en daardoor in de berm terecht kwam.

  Na onderzoek in het ziekenhuis van Djerba bleek dat Konijnenbelt enkele kneuzingen had opgelopen. Producer De Kruijff heeft een kwetsuur aan haar arm. De toestand van de chauffeur van de auto is stabiel. RTL Nieuws zegt zijn toestand op de voet te volgen en heeft contact met zijn familie. RTL Nieuws haalt Konijnenbelt en De Kruijff zo snel als mogelijk is terug naar Nederland.

  RTL NederlandRTL NieuwsRik KonijnenbeltIrene de KruijffLibië

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl