Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    RTL wil Matthijs van Nieuwkerk

    VARA-presentator Matthijs van Nieuwkerk is de ideale kandidaat voor een dagelijks latenightprogramma op RTL4, zegt programmadirecteur Erland Galjaard van de commerciële zender.
    11 februari 2008
    comments 0
    RTL wil Matthijs van Nieuwkerk
    VARA-presentator Matthijs van Nieuwkerk is de ideale kandidaat voor een dagelijks latenightprogramma op RTL4, zegt programmadirecteur Erland Galjaard van de commerciële zender. '

    Galjaard meldt in het AD dat als de 'unieke mogelijkheid' zich aandient om Van Nieuwkerk aan RTL4 te binden, hij daar erg voor open zou staan. 'Samen met bijvoorbeeld Daphne Bunskoek zou hij een eigentijdse talkshow kunnen maken in de traditie van Barend en Van Dorp. Een zender als RTL4 moet altijd de ambitie houden om een breed podium te bieden aan de wereld van de kunst, politiek en sport. Van Nieuwkerk zou dat op een onderscheidende manier kunnen.'

    De programmadirecteur benadrukt dat hij de presentator van De Wereld Draait Door op Nederland 3 nog niet heeft benaderd, maar sluit niet uit dat wel te doen. Een nieuw latenightprogramma op RTL 4 is actueel nu de zender stopt met de dagelijkse nieuwsrubriek 4 in ’t Land.
    Matthijs van NieuwkerkRTL 4Erland Galjaardlate night show

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview